به گزارش سازمان حفاظت محیطزیست، مسعود تجریشی با اشاره به همکاریهای سازمان محیط زیست با GIZ آلمان گفت: در حوزههای پسماند، گرد و خاک همکاریهای خوبی با GIZ (جامعه همکاریهای جهانی آلمان) داریم.
معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست تصریح کرد: ستاد احیای دریاچه ارومیه برای احیای این دریاچه همکاریهای خوبی با دو کشور اتریش و هلند داشته، اما به دلیل تحریمها، مشکلات زیادی بر سر راه به وجود آمده است.
وی با ذکر این موضوع که مشکل کنونی ما نبود فناوریهای نوین و جدید است، ادامه داد: در ایران انرژی بسیار ارزان است و گران شدن آن به یک موضوع سیاسی تبدیل شده است، همان چیزی که در توافقنامه پاریس به دنبال هوای پاک و کاهش آثار آلودگی هستیم و اکنون با دانشگاههای صنعتی شریف، تهران و شهید بهشتی همکاریهای محیط زیستی داریم.
تجریشی با بیان اینکه بیشترین مساحت زمینهای نمکی و منشا گرد و غبار حوالی خلیج فارس و دریای عمان است، خاطرنشان کرد: ایران همواره با هلند رابطه خوب و موثری داشته است، اکنون هم امیدواریم با دانشگاهها و مراکز علمی و تحقیقاتی کشور هلند ارتباط داشته باشیم و تجربیات علمی را در اختیار یکدیگر قرار دهیم.
در ادامه این نشست «ژاک ورنر» سفیر هلند در تهران گفت: مهمترین ماموریت من در ایران، در حوزه های تغییر اقلیم و پسماند است، هلند در توافقنامه پاریس با ایران همکاری خواهد کرد.
وی با اعلام علاقهمندی هلند برای همکاری در جهت حل مشکلات محیطزیستی ایران، تاکید کرد: کشور هلند میتواند در خصوص جلوگیری از شور شدن خاک و نمکزدایی از آن و همچنین صنایع مرتبط به کشاورزی، به ایران کمک کند.
تهران- ایرنا- معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست در دیدار با سفیر هلند در ایران با تاکید بر همکاریهای مشترک محیطزیستی دو کشور، در خصوص همکاریهای مشترک محیطزیستی در زمینه پسماند، مدیریت کیفیت هوا، منابع آلودگی هوا، آلودگی خاک و آب بحث و گفتوگو کردند.
نظر شما