به گزارش یورونیوز، این تابلو معروف به بانوی صخره ها نخستین بار در کلیسایی در میلان به نمایش درآمد، مکانی که بعدها تخریب شد.
داوینچی حدود ۲۵ سال روی این نقاشی کار و آن را در حدود سال ۱۵۰۸ تکمیل کرد.
گابریل فینالدی (Gabriele Finaldi) مدیر گالری ملی لندن در مورد تابلوی بانوی صخره ها گفت: ایده مطرح این است که از تجربه سه بعدی و فناوری دیجیتال برای رمزگشایی از این شاهکار بزرگ استفاده شود.
با این روش، مردم را به سفر در فضایی می بریم که لئوناردو با آن آشنا بود.
نقشه برداری با فناوری پیشرفته و تصویربرداری طیفی از تابلوی بانوی صخره ها، ترکیبی متفاوت از این اثر را به نمایش گذاشته است.
به گفته کارولین کمپبل (Caroline Campbell) متصدی برگزاری این نمایشگاه در گالری ملی لندن، داوینچی اثری دو بعدی خلق کرد به نحوی که سه بعدی و زنده به نظر می رسید و این کار را با مطالعات زیاد در زمینه نورشناسی به سرانجام رساند.
کمپبل افزود: این هنرمند در زمان کار روی این نقاشی می دانست که مخاطب این اثر را از زوایای متفاوتی و با نورپردازی به شیوه ای متفاوت نظاره می کند.
بسیاری، داوینچی را نابغه دوره رنسانس می دانند. از جمله آثار معروف نقاشی وی، مونا لیزا و شام آخر است.
داوینچی همچنین دستی در نوآوری، مجسمه سازی، معماری، علم، موسیقی، ریاضیات، مهندسی، ادبیات، آناتومی، زمین شناسی، نجوم، گیاه شناسی، نویسندگی، تاریخ و نقشه نگاری داشت. طرح ساخت چتر نجات، بالگرد و تانک به وی نسبت داده شده است. داوینچی در سال ۱۴۵۲ در ایتالیا به دنیا آمد و در سن ۶۷ سالگی در فرانسه درگذشت.
نظر شما