رمضانعلی حیدری خلیلی روز سهشنبه در جریان بازدید از بوستانهای شهری شیروان و بررسی وضعیت آنها برای ساخت پردیس سینمایی، اظهار داشت: ساخت پردیس سینمایی، علاوه بر ارتقای مزیت های شهری، زمینه را برای میزبانی مناطق از جشنواره های ملی و منطقه ای فراهم می آورد.
وی گفت: پردیس سینمایی امید در راستای تحقق برنامه کلان وزارت فرهنگی و ارشاد اسلامی برای عمومیسازی دسترسی فرهنگی و افزایش توان زیرساختی سینمای کشور در شهرهای فاقد سالن سینما، که دارای جمعیت بیشتری هستند، با محوریت شهرداری ها ایجاد می شود.
حیدری، نخستین نیاز برای اجرای این پردیس های سینمایی را تامین مکانی مناسب و در دسترس مردم دانست و افزود: توسعه زیرساخت هایی از این دست باعث رونق فعالیت های فرهنگی و کاهش آسیب های اجتماعی می شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی نیز گفت: در این استان کمتر فضایی برای عرضه تولیدات فرهنگی وجود دارد و از سویی می دانیم که کاهش مصرف فرهنگی، می تواند به افزایش آسیب های اجتماعی منجر شود.
حسین فرخنده اظهار داشت: با توجه به اهمیت مقوله اقتصاد در سینما، باید مکان مناسبی برای ایجاد سالن های سینما در نظر گرفته شود که در دسترس شهروندان باشد و به نیاز فرهنگی آنان به درستی پاسخ دهد.
وی افزود: مردم استان نیاز دارند که هویت فرهنگی خود را در هنرهای سینما و تئاتر ببینند.
فرماندار شیروان نیز گفت: مردم شیروان علاقه فراوانی به هنرهای نمایشی به ویژه تئاتر دارند و حتی افرادی که قبلا و سالها پیش در این زمینه کار کرده اند هنوز نامشان در میان مردم زنده است.
امینرضا مرآتی اظهار داشت: ظرفیت های خوبی در حوزه هنری در این شهرستان وجود دارد که همین امر موجب افتخارآفرینی و کسب عناوین کشوری توسط هنرمندان این منطقه شده است.
در جریان این بازدید، ۷۰۰ متر زمین در ضلع شمالی بوستان شهید صیاد شیرازی شیروان برای ساخت پردیس سینمایی امید شیروان انتخاب شد و تفاهم نامه اجرای این طرح بین فرماندار و مسئولان کشوری و استانی به امضا رسید.
پردیس سینمایی امید شیروان با سه سالن و پیش بینی ۳۰۰ صندلی با همکاری شهرداری شیروان ساخته می شود.
هفت سالن سینما در استان خراسان شمالی فعال است و چهار سالن سینمای دیگر با سرمایه گذاری بخش خصوصی در شهر بجنورد در مرحله پایانی ساخت قرار دارد.
شیروان به عنوان دومین شهر پرجمعیت خراسان شمالی در ۶۰ کیلومتری شرق بجنورد قرار دارد.
نظر شما