به گزارش روابط عمومی هلال احمر قم، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان در خصوص برپایی نمایشگاه تخصصی ویژه کودک اظهار کرد: نمایشگاه تخصصی کودک توانای سرزمین من، آبان ماه امسال و به مناسبت ۷۲ سالگی سازمان جوانان جمعیت هلال احمر برپا شد.
محمد گل فشان: در این نمایشگاه که از ۲۱ تا ۲۴ آبان ماه با مشارکت، مهد کودک های فعال استان قم دایر است.
وی بیان کرد: در این نمایشگاه تخصصی که با رویکرد معرفی فعالیت های و توانمندی های کودکان برپا شده است ۲۰ مهد کودک فعال در کانون غنچه های هلال حضور دارند.
گل فشان تصریح کرد: بیش از ۳۰ غرفه متنوع در بخش های مختلف نمایش و سرود و کاردستی و صنایع دستی ویژه کودکان و برای بازدید عموم مردم در این نمایشگاه طراحی شده است و تهیه وسایل کاربردی با مواد بازیافتی نیز در راستای حمایت از محیط زیست از دیگر غرفه های این نمایشگاه به شمار می رود.
وی با بیان اینکه در این نمایشگاه غرفه های بازی و هیجان و مسابقات ورزشی و تفریحی آماده ارائه خدمات به کوردکان است، خاطرنشان کرد: در حاشیه نمایشگاه نیز مسابقات رالی ماشین های کنترلی و بازی های رایانه ای ویژه کودکان همراه با اهدای هدایا برگزار می شود.
وی درباره اهداف مهم برپایی این نمایشگاه افزود: تبیین حقوق کودک و آشنایی کودکان با این حقوق، معرفی توانمندی های غنچه های هلال احمر و فعالیت های سازمان جوانان در این کانون؛ همراه با آموزش های مختلف و همراهی والدین با کودکان و انجام بازی های مشترک از جمله اهداف این نمایشگاه تخصصی است.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان قم با تاکید بر اینکه نمایشگاه "کودک توانای سرزمین من" با محوریت معرفی فعالیت های اعضای کانون های غنچه ها از سوی معاونت امور جوانان جمعیت هلال احمر برپا شده است، گفت: این تلاش با مشارکت استانداری و شهرداری و بهزیستی استان قم همراه بوده است.
گل فشان به تاکید بر اینکه در این نمایشگاه، آموزش های امدادی ویژه کودکان ارائه می شود تصریح کرد: عموم شهروندان می توانند از صبح ها ساعت ۱۰ تا ۱۳ و عصرها از ۱۶ تا ساعت ۲۲ از نمایشگاه که در محل دائمی نمایشگاه های استان قم برپا شده است بازدید کنند.
سرپرست معاونت پیش دبستانی و دانش آموزی سازمان جوانان هلال احمر کشور نیز در حاشیه این مراسم گفت: باید در جهت توانمند سازی ذهنی و آمادگی اولیه کودکان در مواجهه با خطرات و حوادث،سرمایه گذاری کرد.
هدایت الله خیاطیان عنوان کرد: تلاش جمعیت هلال احمر در قم جای تقدیر دارد و از مجموعه دوستان که برای اولین بار کاری ابتکاری را انجام دادند قدردانی می کنم.
وی افزود: توانایی های حاصل از تربیت غنچه های هلال احمر در مهدهای کودک باید به نمایش گذاشته شود، وظیفه ما در سازمان جوانان و هلال احمر در قبال کودکان سنگین است و باید در جهت توانمند سازی ذهنی و آمادگی اولیه کودکان در مواجهه با خطرات و حوادث، سرمایه گذاری کرد.
وی تصریح کرد: اینکه این کار برای اولین بار به صورت میدانی انجام شده است جای تقدیر دارد و باید به الگوئی کامل تر در سطح کشور تبدیل شود.
خیاطیان بیان کرد: یکی از زیباییهای نمایشگاه برپایی غرفه مربوط به جامعه المصطفی بود که نشان می دهد به نوعی فعالیت های هلال احمر قم را بین المللی کرده ایم و از این کانال فعالیت ها را به سایر کشورها منتقل میشود.
وی خاطرنشان کرد: نمایشگاه برای اولین بار است که برپا می شود و حتما دچار نقاط ضعفی نیز می باشد اما اصل برنامه و همت بلند برای انجام چنین کاری دارای اهمیت زیادی است.
سرپرست معاونت پیش دبستانی و دانش آموزی سازمان جوانان هلال احمر کشور بیان کرد: با همه موانع و مشکلاتی که وجود دارد همت دوستان موجب شود،حرکت های پویا و زنده ای در جمعیت هلال احمر شکل بگیرد.
وی گفت: رویکرد کشور ما در حوزه آموزش صرفا این است که به صورت کلاسیک برخی از مفاهیم را منتقل کنیم و حتی وقتی سخن از مهارت به میان میآوریم به دانش آموز به طور عملی نمی گوئیم توانمندی و مهارت چیست.
خیاطیان افزود: در حالی که هدف از مهارت،این است فرد در وجود خودش و رفتارش توانمند شود و بداند با مسائل مختلف چگونه مواجه شود، این رویکردی که در هلال احمر داریم و برایش برنامه ریزی می شود به دنبال این هستیم در عمل، مهارت ها به حوزه های مختلف مدارس و دانشگاه منتقل شود.
وی بیان کرد: در این باره باید به غنچه های هلال و دانش آموزان آموزش دهیم و به صورت عملی بیاموزند چگونه با مسائل برخورد کننند و با تمرین های مختلف بتوانند به صورت شعار نمایشگاه دربیایند و کودکان توانای سرزمین من شوند.
وی ادامه داد: مجموعه برنامه هایی که از گذشته و دهه ۹۰ در سازمان جمعیت هلال احمر آغاز شده بر اساس توانمندسازی است و این برنامه ها به صورت غنی شده دنبال می شود.
سرپرست معاونت پیش دبستانی و دانش آموزی سازمان جوانان هلال احمر کشور گفت: یکی از طرحها طرح دادرس است که در سطح کشور برگزار می شود و در سایر رویکردها به صورت مهارتهای استاندارد تعریف می کنیم و با هماهنگی آموزش و پرورش و بهزستی دنبال این هستیم در مراکز دبستانی و مدرسه و مهدهای کودک،این برنامه ها را اجرایی کنیم.
وی افزود: بخشی از فعالیتهای تعریف شده در بحث اعتباری این است که به برنامههای ابتکاری استانها بپردازیم، برنامه ای که اگر توفیق باشد سال بعد دنبال می شود و طرح اش در حال تدوین است که برگزاری جشنواره طرح های برتر استان ها در حوزه دبستانی و پیشدبستانی و دانش آموزی و مهدکودکهاست.
وی عنوان کرد: طرح مساله این گونه است استانهایی که طرحهای ابتکاری انجام داده اند این طرح ها را در مراحلی به جشنواره کشوری معرفی کنند و در سطح کشوری آثار برتر انتخاب میشوند و استان و عوامل اجرایی و طراحان تشویق می شوند،امید است مسئولان نیز یاری گر مجموعه با استفاده از طرحهای خلاقانه و ابتکاری و هدفمند باشند.
نظر شما