علمای اهل سنت و تشیع ریشه‌ها و رسوبات اندیشه تکفیر را بسوزانند

کرمانشاه- ایرنا- مسئول دفتر امور اجتماعی و سیاسی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه کشور با اشاره به اینکه داعش با همکاری و همراهی علمای اهل سنت و تشیع و تلاش سپاه پاسداران نابود شد، گفت: علما و روحانیون اهل تسنن و تشیع باید برای سوزاندن ریشه‌ها و رسوبات اندیشه تکفیر و تعصب تلاش کنند.

حجت الاسلام محمدحسن زمانی روز چهارشنبه در سی و یکمین همایش بزرگ وحدت در تالار انتظار کرمانشاه افزود: امروز که داعش نابود شده باید فکر کنیم که چکار کنیم دیگر داعش و ریشه های تکفیر به وجود نیاید و تعصب و تفرق را ترویج ندهند.
او وحدت را عشق حقیقی و صمیمیت حقیقی دانست و تاکید کرد که این عشق و صمیمیت را باید نهادینه کرد و نباید ذره ای از جریان واگذاری در امت اسلامی باقی بماند.
این روحانی حوزه علمیه قم در ادامه یکی از آرزوهای دیرینه رهبر معظم انقلاب را ایجاد هم افزایی هرچه بیشتر بین علمای اهل تسنن و تشیع دانست و گفت: در کلاس های دروس طلاب اهل تسنن و تشیع باید از دانش و علم همدیگر استفاده کنیم.
حجت الاسلام زمانی، شیعه و سنی را شاگردان مکتب قرآن دانست و افزود: باید این حصار مذهبی را برداریم و در راستای وحدت و جلوگیری از تفرقه تلاش کنیم.
او دشمن اصلی مسلمانان فارغ از شیعه و سنی را جریان استعماری دانست و گفت: استعمار به جوانان مسلمان ماموریت داده بود که در قالب گروه داعش یک میلیون و ۵۰۰ هزار مسلمان را کشتند و ما باید از پیوستن این جوانان به جریان های تکفیری جلوگیری کنیم.
زمانی، وحدت را رمز موفقیت مسلمانان در طول تاریخ اسلام دانست و گفت: وحدت اندیشه ای بود که پیامبر اکرم (ص) بنیانگذاری کردند و ما باید این راه رسول خدا را ادامه دهیم.
او احترام به پیروان همه مذاهب اسلامی را واجب دانست و گفت: همه مذاهب که شهادتین می گویند مسلمان هستند و باید جان و اموال آنها را حفظ کنیم.
مسئول دفتر امور اجتماعی و سیاسی مرکز مدیریت حوزه های علمیه کشور در بخش دیگری از سخنان خود ترویج تفاسیر قرآن در مساجد را یکی از نیازهای کنونی کشور دانست و تاکید کرد که معارف قرآن را باید به جامعه منتقل و تبیین کنیم.
وی با تاکید بر اینکه همه باید قرآنی بیاندیشند، گفت: قرآن تنها کتاب آسمانی در دنیا است و باید آن را به جامعه بشریت معرفی کنیم.
وی پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم را الگو و اسوه بشریت و محور وحدت مسلمانان دانست و تاکید کرد که مسلمانان باید راه این پیامبر بزرگ خداوند را ادامه دهند. 
او گریزی هم به زندگی و شخصیت عرفانی حضرت امام خمینی(ره) زد و افزود: مهمترین بعد وجودی و عنصر سازنده امام معنویت و عبودیت بود و هدف از انقلاب اسلامی نیز همین بود.

در این همایش بیش از ۶۰۰ تن از علما و روحانیون اهل تسنن و تشییع حضور داشتند.

به ابتکار امام خمینی (ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی، از ۱۲ تا ۱۷ ربیع‌الاول به نام هفته وحدت نامگذاری شده است.

به روایت اهل سنت ۱۲ ربیع‌الاول ولادت حضرت رسول اکرم (ص) و به روایت اهل تشییع ۱۷ ربیع‌الاول سالروز ولادت نبی مکرم اسلام است که حضرت امام (ره) این فاصله یک هفته‌ای را به نام هفته وحدت نامگذاری کرده است.

استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت دارد که حدود ۳۰۰ هزار نفر از آن را اهل تسنن تشکیل می دهند.