۲۲ آبان ۱۳۹۸، ۱۲:۳۰
کد خبرنگار: 1272
کد خبر: 83553400
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی بخش عمده مشکلات بودجه را حل می‌کند

ارومیه - ایرنا - نماینده ارومیه در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه بخش کشاورزی مهمترین دارایی کشور است، گفت: سرمایه‌گذاری در این بخش بخش عمده‌ای از مشکلات بودجه کشور را حل می‌کند.

سیدهادی بهادری روز چهارشنبه در آیین افتتاح اولین کنگره بین‌المللی و چهارمین کنگره ملی آبیاری و زهکشی ایران که با محوریت دریاچه ارومیه در دانشگاه ارومیه برگزار شد، اظهار کرد: سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی هیچگاه در کشور مطلوب نبوده ولی باید از این پس به این بخش بیشتر توجه شده و بودجه از این طریق ترمیم شود. 
وی اضافه کرد: ما در کشور حدود ۴۰۰ هزار میلیارد تومان بودجه در بخش عمومی داریم اما به دلیل تحریم‌ها امروز درآمدهای کشور در بخش عمومی ۳۰۰ هزار میلیارد تومان است و با ۱۰۰ هزار میلیارد تومان کسری مواجه هستیم.
نماینده ارومیه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: حدود ۲ تا سه هزار میلیارد تومان از بودجه کشور صرف آبیاری تحت فشار می‌شود اما این حجم از سرمایه‌گذاری اندک است.
وی با اشاره به اینکه سالانه بالغ بر یک میلیون و ۱۰۰ هزار تن سیب در آذربایجان‌غربی تولید می‌شود، گفت: فقط از محل سیب ۱۰ هزار میلیارد تومان درآمدزایی می‌توان ایجاد کرد اما بر روی آن سرمایه‌گذاری نمی‌شود.
بهادری با اشاره به اینکه طی چند روز آینده موضوع بودجه سال آینده در دستور کار مجلس قرار می‌گیرد، اضافه کرد: برگزاری چنین کنگره‌هایی نمود عینی ارتباط دانشگاه و صنعت در بخش آب است و خروجی آن نیز باید در عرصه‌های تصمیم‌گیری کشور به ویژه طرح ریزی بودجه به کار گرفته شود.
وی افزود: دانشگاه ارومیه به عنوان یکی از دانشگاه‌های قدیمی کشور ابتدا با ایجاد دانشکده کشاورزی به شکل جدید شکل گرفت که نشان‌دهنده اهمیت نگاه علمی و دانشگاهی به بخش کشاورزی است.
وی عنوان کرد: اگر بحران دریاچه ارومیه نبود ما امروز شاهد تلاش‌ها و برگزاری برنامه‌های علمی اینچنین نبودیم و این مساله یکی از نمودهای برجسته تبدیل تهدید به فرصت است.
وی ادامه داد: دریاچه ارومیه طی چند سال گذشته به یکی از تهدیدهای زیست محیطی کشور تبدیل شد اما امروز به عنوان یک فرصت برای توسعه کشور مطرح است.
اولین کنگره بین‌المللی و چهارمین کنگره ملی آبیاری و زهکشی ایران امروز/چهارشنبه/ با حضور پژوهشگران داخلی و خارجی در دانشگاه ارومیه آغاز به کار کرد؛ به گفته دبیر علمی این کنگره ۲۸۵ مقاله از طرف پژوهشگران به دبیرخانه آن ارسال و ۲۱۵ مقاله پس از داوری پذیرفته شده است.
۴۰ مقاله از این تعداد به صورت شفاهی و ۱۷۵ مقاله هم به صورت پوستر در این کنگره ارائه می‌شود و پنج نشست تخصصی و ۹ کارگاه آموزشی نیز در حاشیه آن برگزار خواهد شد.
سه دوره گذشته کنگره ملی آبیاری و زهکشی ایران در سال‌های ۱۳۹۴، ۱۳۹۵ و ۱۳۹۶ در دانشگاه‌های فردوسی مشهد، صنعتی اصفهان و شهید چمران اهواز برگزار شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha