مراد خادم روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: همکاری دستگاههای اجرایی برای رفع مشکلات زیرساختی در بخش عشایری استان سمنان در سالهای گذشته مطلوب بوده است.
وی خاطر نشان کرد: فرمانداریهای هشت شهرستان سمنان در تخصیص اعتبارهای تصویب شده استانی با وجود مشکلات و فشارهای اقتصادی در بخش عشایری استان سمنان تلاش میکنند.
مدیرکل امور عشایری استان سمنان ادامه داد: آموزش و پرورش و آموزش فنی و حرفهای استان در یکسال گذشته با اجرای طرح سوادآموزی و مهارت آموزی اقدامهای مثبتی برای توسعه فرهنگی عشایر سمنان آغاز کردند.
خادم تصریح کرد: تولید انواع صنایع دستی با اجرای طرحهای مهارتآموزی و ایجاد اشتغال پایدار برای زنان عشایر از اقدامهای مثبت اداره کل آموزش فنی و حرفهای در استان است.
وی اضافه کرد: عشایر استان سمنان اکنون در تامین نفت با مشکلاتی مواجه هستند که شرکت پخش فرآوردههای نفتی نسبت به رفع این چالش با وجود سردی هوا اقدام کند.
مدیرکل امور عشایری استان سمنان گفت: با رایزنیهای انجام شده و وعدههای مساعد معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری سمنان انتظار میرود مشکلات عشایر در تامین سوخت به زودی برطرف شود.
عشایر استان سمنان متشکل از سه هزار و ۱۸۱ خانوار و بیش از ۱۴ هزار و ۴۰۰ نفر جمعیت، شامل ۷۴ طایفه، ۱.۰۷ درصد از جمعیت عشایری کشور را شامل میشوند، این عشایر که هشت و ۲ دهم درصد جمعیت استان سمنان را تشکیل میدهند، بیش از یک میلیون و ۷۴ هزار رأس دام سبک و چهار هزار و ۷۰۰ رأس دام سنگین دارند و سالانه ۹ هزار و ۳۰۰ تن گوشت قرمز به ارزش بیش از سه هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال تولید میکنند.