علی ناصری روز شنبه در نشست شورای اداری بیرجند افزود: بنزین با توجه به اینکه ذخیره ملی و میراث آیندگان ما است باید سهمیهبندی آن اجرا میشد.
وی اظهار داشت: میزان مصرف سوخت در کشور رقم بالایی است و 110 میلیون لیتر در روز آمار تکان دهندهای است که باید بخش اسراف این موضوع حذف شود چون یک سوم مصرف سوخت در کشور غیرضروری است که با فرهنگسازی که توسط افراد مرجع، رسانهها و گروهها باید این سرمایه ملی را برای آیندگان حفظ کرد.
فرماندار بیرجند بیان کرد: در مواقعی مثل اعلام یک سیاست کشوری و کلان مثل بحث سهمیه بندی بنزین، ممکن است با تقاضاهای زیاد مردمی مواجه شویم که باید اطلاعرسانی و برنامهریزی در دستور کار مدیران باشد و دستگاههای اجرایی عضو کارگروهها وظایف خود را با اتخاذ تدابیر درست انجام دهند تا در برههای که سیاست کلان از طرف نظام اعلام میشود آمادگی کامل وجود داشته باشد و نگرانیها را کم کنیم.
ناصری گفت: شفافیت در عمل مهمترین مقوله در مراجعات مردمی است و باید از طریق ابزارهای مختلف و رسانهها اطلاع رسانی صحیح را انجام دهیم.
وی افزود: اگر مردم به موقع توجیه شوند و موضوع برایشان شفاف شده و مقدورات ما را بدانند خواستههایشان مطلوبتر و منطقیتر میشود.
ناصری گفت: همه پیشبینیها در طرحی که توسط دولت و سران سه قوه ارائه شده انجام و باید تبیین و اطلاع رسانی شود تا این مسیر سخت که تغییراتی در نرخ جابجایی و حمل و نقل ایجاد میکند را به خوبی طی کنیم.
وی افزود: بعضی از حوزهها نیازمند توجه بیشتر است و بحث سرویس مدارس باید توسط کمیتههای اقتصادی رصد شود که اگر تقاضا برای افزایش نرخ باشد باید کار کارشناسی در این خصوص انجام شود.
فرماندار بیرجند بیان کرد: تصمیماتی که برخی حوزهها میگیرند بر روی برخی جوامع روستایی و شهری تاثیرگذار است و این مقوله توسط مجموعه مدیریتی آن سازمان باید پیوست اجتماعی آن دیده شود و حتی اگر با یک روستای کوچک سر و کار داریم هماهنگیهای لازم برای اجرایی تصمیمات با فرمانداری انجام شود.
ناصری گفت: این هماهنگی ها موجب میشود که دستورالعملها بهتر و راحتتر اجرا شود و هدف ما کمک و اقناعسازی افکار عمومی است که از هزینه ها و تبعات اجتماعی بعضی طرحها جلوگیری شود.
وی افزود: بعضی از مدیران که مرخصی میروند باید با فرمانداری هم هماهنگی کنند و منظور مرخصی طولانی مدت است که برای آن برنامهریزی شده و نباید همان روز اعلام کنند که شهرستان را ترک کردهاند.
وی اظهار داشت: این چهارمین سالی است که به عنوان فرماندار در خدمت مردم شهرستان بیرجند هستم و بنا به اعتماد استانداران افتخار خدمتگزاری دارم و در این چهار سال تلاش کردم مواردی که از گذشته باقی مانده بود را پیگیری کنیم.
وی ادامه داد: در این مدت با همکاری مدیران فرمانداری و بخشداری نسبت به سال 94 که در ردههای پایین ارزشیابی بودیم در سال 95 فرمانداری بیرجند رتبه دوم ارزشیابی را در بین 11 فرمانداری استان کسب کرد و در سال 96 و 97 برای مدت دو سال متوالی رتبه نخست ارزشیابی را بدست آورد و این نتیجه کار و تلاشی است که توسط همکاران ما انجام شده است.
فرماندار بیرجند بیان کرد: در این چهار سال بسیاری از حوزهها را به شکل زیربنایی کار کردیم و اصرار ما بر معرفی یک کتاب در جلسات شورای اداری به این دلیل است که اگر از مطالعه دور شویم عادت خواندن همین نامهها و صورت جلسه های اداری را هم از دست میدهیم.
ناصری گفت: امروز به جای کار سلبی کار ایجابی انجام شد و بحث معرفی کتاب از این نوع است و از مدیران تقاضای برنامهریزی داریم که اگر خدا توفیق دهد و در خدمت مردم باشیم این روند را ادامه می دهیم و از مدیران شهرستان بیرجند تقاضا داریم برنامهریزی نخستین اولویت کاری آنها باشد.
وی افزود: از دهم آذر ماه به شکل رسمی دستور شروع انتخابات توسط وزیر کشور ابلاغ شده و آغاز ثبتنام نامزها است و با توجه به تصمیم هیات اجرایی و تعیین شعب اخذ رای باید تعیین مسیر کرده و عوامل اجرایی شعب را در آن 24 ساعت پشتیبانی کنیم و از وسایل نقلیه ادارههای دولتی استفاده کنیم.
وی اظهار داشت: مدیران توانمندیهای خود را در بحث خودرو به فرمانداری معرفی کنند چون ما به آن نیاز داریم.
وی یادآور شد: مدیران وارد فضای حمایت از نامزدهای انتخابات نشوند و برای ما برگزاری قانونمند انتخابات اصل است و هدف ما برگزاری انتخابات به شکل سالم و بدون نقص است و از کوچکترین واحد وزارت کشور تا خود آن هیچ نفعی در نتیجه انتخابات ندارد و گاهی در فضای مجازی بیان شده که فلان حرکت دولت برای انتخابات است در حالی که این انتخابات رئیس جمهوری نیست و برای ما به عنوان مجری انتخابات فرقی ندارد که چه کسی رای مردم را میگیرد چون وظیفه ما برگزاری انتخابات سالم است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری بیرجند هم گفت: مدیران اگر در بعضی موارد نتوانند کاری کنند باید با ارباب رجوع با خوش اخلاقی و گشادهرویی برخورد کنند.
سعید برفی ادامه داد: مدیران دستگاههای اداری شهرستان باید در کارها نظم داشته باشند که گاهی این نظم در برخی از کارها کمرنگ است.
وی افزود: متاسفانه برای برخی از مدیران شهرستان عادت و یا فرهنگی شده که باید در جلسات با نیم ساعت تاخیر حضور داشته باشند که این پذیرفتنی نیست و مدیران اگر تاخیری در جلسه دارند بهتر است در جلسه حضور پیدا نکنند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار بیرجند افزود: مدیران باید برای جلسات احترام قائل شوند و این تاخیرها در نمره ارزشیابی مدیران تاثیرگذار است و مدیران شهرستان به جایگاه فرماندار واقف باشند چون تمامی اختیارات که استاندار دارد همان اختیارات را فرمانداران در سطح شهرستانها دارند.
برقی گفت: بعضی از مواقع، یک ماه مکاتبه با دستگاهی انجام شده و همچنان در انتظار پاسخ آن به فرمانداری هستیم و در نامهها خود شخص فرماندار امضا میکند اما نه تنها مدیر دستگاه در جلسه شرکت نمیکند بلکه معاون او هم حضور پیدا نکرده و یک کارشناس درجه دو و سه میآید.
وی ادامه داد: متاسفانه جزیرهای کار کردن در برخی دستگاههای اجرایی وجود دارد، باید همافزایی و همگرایی بین دستگاههای اجرایی مدنظر قرار گیرد.