بهروز اسودی روز پنجشنبه در گفتوگو با ایرنا افزود: ۱۵ طرح صنعتی و معدنی این میزان تسهیلات تبصره ۱۸ را از طریق سه بانک عامل با تایید ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان سمنان دریافت کردند.
وی، با اشاره به ارسال ۸۱ طرح اشتغال و تولید در بخش صنعت به بانکهای عامل سمنان، تصریح کرد: مبلغ طرحهای ارسالی بخش صنعت و معدن به بانکهای عامل استان چهارهزار میلیارد و ۴۴۲ میلیون ریال است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان با بیان اینکه دولت تدبیر و امید اقدامهای مطلوبی با هدف رونق تولید انجام داد، تاکید کرد: پیگیری جدی روند پرداخت تسهیلات به طرحهای ارسالی به بانکهای عامل به منظور رونق اقتصادی و اشتغالزایی در دستور کار است.
وی خاطرنشان کرد: سمنان رتبه نخست کشور در پرداخت تسهیلات تولید و اشتغال برای تامین نقدینگی و رونق اقتصادی در واحدهای صنعتی و تولیدی دارد.
اسودی اضافه کرد: تاکنون، سه هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید به ۱۰۷ واحد تولیدی استان در قالب تسهیلات رونق تولید سال ۹۸ و بند الف تبصره ۱۸ پرداخت شد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان یادآور شد: ۱۷۸ میلیارد ریال تسهیلات برنامه تولید و اشتغال بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه کشور در سال ۹۸ نیز به ۵۴ طرح بخش کشاورزی استان پرداخت شد.
بر اساس تبصره ۱۸ قانون بودجه کشور با هدف اجرای برنامه اشتغال گسترده و مولد با تأکید بر اشتغال جوانان، دانش آموختگان دانشگاهی، زنان و اشتغال حمایتی به دولت اجازه داده میشود ، ۱۰۰ درصد منابع حاصله از مابه التفاوت قیمت حاملهای انرژی به حساب خاصی نزد خزانهداری کل کشور واریز شود.
منابع حاصله به شکل وجوه اداره شده و یارانه سود و ترکیب با منابع صندوق توسعه ملی و تسهیلات بانکی در جهت حمایت از طرحهای تولید، اشتغال و آموزش و کمک به کارورزی جوانان دانش آموخته دانشگاهی پرداخت شود.
منابع تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۳۹۸ کشور شامل صندوق توسعه ملی، تسهیلات بانکی و بودجه عمومی است.
۱۶ هزار میلیارد ریال در دولت تدبیر و امید برای اشتغالزایی برای بیش از هفت هزار نفر در استان سمنان سرمایهگذاری شد.