سیاوش ملکی فر روز یکشنبه در گردهمایی دو روزه فناورانه صنایع، شرکتهای دانش بنیان و استارتاپ های حوزه رباتیک و اتوماسیون صنعتی در صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: این تسهیلات در صورتی به شرکت های دانش بنیان تعلق می گیرد که یکی از صندوق های پژوهش و فناوری به عنوان عامل صندوق نوآوری و شکوفایی در طرح شریک باشد.
وی ادامه داد: صندوق های پژوهش و فناوری باید حداقل ۵ تا ۱۰ درصد سرمایه گذاری خطرپذیر را در این طرح ها انجام دهند و مابقی را صندوق نوآوری و شکوفایی پرداخت خواهد کرد.
ملکی فر با اشاره به دیگر ارایه خدمات و تسهیلات به شرکت های دانش بنیان از سوی این صندوق ادامه داد: بسیاری از شرکتها از صندوق نوآوری برای توسعه بازار خود درخواست کمک داشتند؛ در این راستا صندوق برنامههای مفصلی مانند تسهیلات ۷۰ درصدی لیزینگ را برای توسعه بازار شرکتهای دانش بنیان در دستور کار خود قرار داده است، در گذشته این تسهیلات فقط شامل خدمات نرمافزاری و برخی از محصولات میشد که اکنون این موانع برطرف شده و تسهیلات لیزینگ، تمام خدمات و محصولات دانش بنیان را در بر میگیرد.
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی یادآور شد: برای حضور در نمایشگاههای داخلی و خارجی تسهیلات خوبی را برای شرکتهای دانش بنیان در نظر گرفتهایم که این امر به توسعه فروش شرکتها کمک شایانی میکند، موفقیتهایی که اخیرا شرکتهای دانش بنیان ایرانی در نمایشگاههای مختلف کسب کردهاند، گویای این امر است، علاوه بر این برای توسعه بازار شرکتهای دانش بنیان رویدادهای تخصصی را در نظر گرفتهایم که تاکنون تعدادی از آنها برگزار شده و تا پایان سال نیز ادامه خواهد داشت.
ملکی فر اظهارداشت: هدف از برگزاری این رویدادها، اتصال فناوران به شرکت های خریدار، برطرف کردن نیازهای فناورانه کشور در شرایط تحریم، اشتغال پایدار برای فارغ التحصیلان دانشگاه ها و اتصال آنها به بازار صادارت است.
وی تصریح کرد: در این رویداد ۴۶۶ نفر ثبت نام کردند که از این تعداد ۱۷۵ نفر از ۱۰۴ شرکت دانش بنیان هستند، ۱۸۴ شرکت غیر دانش بنیان نیز در این رویداد حضور دارند.
ملکی فر گفت: در نمایشگاه جانبی این رویداد ۵۵ شرکت از ۲۳ صنعت، سازمان، دانشگاه و پارک های علم و فناوری حضور دارند.
وی اظهار داشت: هفته آینده رویداد مبارزه با قاچاق کالا و ارز برگزار خواهد شد و در آینده نیز نیازهای صنایع فرودگاهی، صنایع کاشی و صنایع معدنی برگزار خواهد شد.
نظر شما