علی آذرپور روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: طرح کنترل و پایش مناطق شکار ممنوع دامغان با حضور سه گروه از محیط بانان در منطقه شکار ممنوع طالو شیربند، سفیدکوه آرسک و حوالی چشمه سارها که محل استقرار وحوش است انجام میشود.
وی ادامه داد: در اجرای این طرح، کلیه مناطق شکار ممنوع به مرور از استتار و کمین شکارچیان برای شکار وحوش پاکسازی میشود.
آذرپور اظهار داشت: این طرح از ابتدای مهرماه در شهرستان دامغان آغاز و تا پاکسازی کامل این مناطق ادامه دارد.
وی اضافه کرد: در مرحله اول این طرح در منطقه شکار ممنوع طالو شیربند، تعداد چهار خانه کول که محل استقرار شکارچیان غیرمجاز بوده شناسایی و تخریب شد.
آذرپور تصریح کرد: با اجرای این طرح در شهرستان دامغان، شکارچیان به شدت کاهش یافتند و زندگی عادی حیوانات و وحوش با آرامش بیشتری نسبت به گذشته ادامه دارد.
وی گفت: خانه کول ها مکانهایی نزدیک منابع آبی و رودخانه ها هستند که شکارچیان به وسیله سنگ و کلوخ ساخته و به شکار حیوانات میپردازند.
رئیس اداره محیط زیست شهرستان دامغان به افزایش ۱۵ درصدی جمعیت وحوش در مناطق زیست محیطی شهرستان دامغان نسبت به سال گذشته اشاره و بیان کرد: حفاظت و پایش مستمر، ایجاد منابع آبی، آبشخور و پوشش گیاهی مناسب، از مهمترین عوامل این افزایش جمعیت وحوش است.
وسعت مناطق شکار ممنوع سفید کوه آرسک و طالو شیربند دامغان ۱۴۶ هزار هکتار است که انواع چهارپایان و انواع پرندگان وحشی در آن زیست می کنند.