«سعید فرخی» عصر دوشنبه در نشست ستاد تنظیم بازار استان مرکزی افزود: با توجه به همراهی و همکاری مردم و اصناف، اجرای طرح اصلاح قیمت بنزین در این استان به بهترین شکل در حال انجام است
وی با یادآوری فعالیت ۶۰ هزار واحد صنفی در استان مرکزی ادامه داد: مهر و موم یک یا ۲ مغازه به دلیل تخلف و اعلام ۶۰ گزارش تخلف به دستگاههای بازرسی استان در روزجاری نشان از آرامش و عادی بودن کسب و کار در سطح بازار استاناست.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری مرکزی خاطرنشان کرد: دستگاه های نظارتی استان باید برخورد با هرگونه احتکار و عدم عرضه محصولات در دستور کار خود قراردهند.
فرخی گفت: هیچگونه افزایش قیمت به صورت خودسرانه و غیرقانونی در استان مرکزی پذیرفته نبوده و افزایش قیمت باید بر اساس قانون انجام شود.
وی ادامه داد: برخی افزایش قیمتها در حوزههای مختلف از جمله فلزات که وابسته به ارز بوده و قیمت آنها در بورس اوراق بهادار مشخص میشود، طبیعی است و از کنترل استان خارج میباشد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان مرکزی نیز در این نشست گفت: در بازدیدهایی که امروز توسط بازرسان این اداره کل از عمده فروشیها، انبارها، پخش مواد خوراکی و انبار لاستیک استان انجام شد کالا به میزان کافی در این انبارها ذخیره سازی شدهاست.
«حمیدرضا القاصیمهر» افزود: عرضه محصولات در این انبارها بدون افزایش قیمت در حال انجام است و بارگیری و ورود بار به این انبارها همانند روزهای گذشته است.
وی ادامه داد: در بازرسیهایی که اوسط بازرسان این اداره کل از سطح خردهفروشیهای استان مرکزی انجام شد، تخلف گرانفروشی در یکی از واحدهای عرضه مشاهده شد که با دستور قاضی مهر و موم شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان مرکزی افزایش قیمت آژانس و تاکسی های اینترنتی را از جمله گزارش های مردم به سامانه ۱۳۵ این اداره کل عنوان کرد و گفت: تاکنون در زمینه افزایش قیمت کالا گزارشی به این سامانه اعلام نشدهاست.
القاصیمهر افزود: برنامه گشت تنظیم بازار این اداره کل در شهرستان های استان مرکزی تدوین و به صورت روزانه در حال انجام است.
معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی نیز در این نشست گفت: ۱۷۱ شکایت مردمی شامل ۲۸ گزارش روز بیست و پنجم، ۸۳ مورد روز بیست و ششم و ۶۰ گزارش امروز به سامانه ۱۲۴ این اداره کل اعلام شدهاست.
«محمدجواد قربانیان» افزود: گزارشهای تلفنی ۲ و ۲ دهم درصد، حضوری ۲۴ درصد و شکوایه ۴۰ درصد در مدت سه روز گذشته نسبت به روزهای قبل از ان افزایش یافتهاست.
وی ادامه داد: ۱۷ مورد گزارش گران فروشی توسط این اداره کل به وزارت کشور ارسال شد که بخشی از آنها مربوط به افزایش بنزین و بخشی ارز بودهاست.
معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی با یاد آوری افزایش قیمت میوه و تره بار در بازار استان گفت: وجود مشکلات در حمل و نقل و سرما از جمله مهمترین عوامل افزایش قیمت این کالاها بودهاست.
قربانیان اظهار داشت: افزایش قیمت تخم مرغ، کمبود و افزایش ۱۰ درصدی قیمت برنج خارجی، خودداری در عرضه لوازم ساختمانی، افزایش ۱۶ درصدی ورق سه میل، افزایش ۶ درصدی میلگرد، خودداری از عرضه آهن آلات و افزایش قیمت کرایه سامانه حمل و نقل دورن شهری از جمله گزارش های بازرسان این اداره کل از سطح بازار استان بودهاست.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی نیز در این نشست گفت: نحوه محاسبات سفرهای درون شهری و برون شهری به آژانس ها و اتومبیل های کرایه ارایه شده و نیاز است برای جلوگیری از بروز مشکل و تخلف، این قیمت ها در اختیار مردم قرار گیرد.
«محمدرضا حاجی پور» افزود: تعرفه کرایه داخل شهری به ازای هر کیلومتر هفت هزار و ۵۰۰ ریال و ساعتی ۱۸۰ هزار ریال بوده و اخذ کرایه خارج از این نرخ نامه تخلف است و پیگیری می شود.
رئیس اتاق اصناف استان مرکزی نیز در این نشست گفت: اکنون مشکلی در عرضه محصولات مورد نیاز مردم در استان وجود نداشته و تغییر فصل، صادرات و کمبود اتومبیل حمل از مبداء از جمله عوامل افزایش قیمت میوه در استان است.
«جمشید زند» افزود: در بازرسی های انجام شده از سطح بازار ۲ پرونده برخورد با گران فروشی امروز توسط بازرسان اتاق اصناف استان مرکزی تشکیل شد.
وی از بهرهبرداری از مرکز شکایات مردمی این اتاق در خیابان محسنی شهرستان اراک خبر داد و گفت: فعالیت این مرکز از امروز آغاز و ۲ تیم بازرسی برای رسیدگی به شکایات مردم در آن مستقر شده است.
زند اظهار داشت: با توجه به نزدیکی شب یلدا نیاز است تا اقدامات لازم توسط مسئولان برای جلوگیری از بروز مشکل در بازار استان انجام شود.
۵۷ هزار صنف مختلف زیر نظر ۱۷۳ اتحادیه صنفی در نقاط مختلف استان مرکزی فعالیت میکنند.
نظر شما