حسین درودی دوشنبه شب در نشست کارگروه استانی تنظیم بازار خراسان رضوی افزود: قصد انجام نظارتهای شدید و تحت فشار قرار دادن صنوف برای کنترل قیمتها را نداریم اما توقع ما از اصناف این است که در شرایط جنگ اقتصادی همدل و همراه ملت باشند.
وی اظهار داشت: مردم بیش از آنکه از افزایش نرخ بنزین نگران باشند، از تاثیر آن بر قیمت سایر کالاها نگران هستند.
وی گفت: نمیخواهیم بگوییم افزایش نرخ بنزین هیچ تاثیری بر نرخ کالاها و خدمات ندارد اما باید این تاثیر به حداقل برسد و جلو سوء استفاده کنندگان گرفته شود.
دادستان عمومی و انقلاب مشهد افزود: سیاست کلان کشور در شرایط کنونی، تثبیت قیمتهاست لذا باید با همراهی و همدلی همه همت خود را معطوف به تثبیت قیمتها در استان کنیم.
وی در حاشیه این نشست در جمع خبرنگاران نیز گفت: طی چند روز گذشته هیچ تجمع اعتراض آمیز در مشهد به جز آنچه در شب نخست توسط عده قلیلی در بولوار وکیل آباد رخ داد، گزارش نشده است.
وی افزود: مردم همراهی با این عده قلیل در مشهد نداشتند و خراسان رضوی جو آرامی را در شبهای گذشته پشت سر گذاشت.
کاهش ۵۰ درصدی قیمت محصولات صنایع تبدیلی در خراسان رضوی
رئیس انجمن صنایع تبدیلی خراسان رضوی نیز در نشست کارگروه استانی تنظیم بازار گفت: ۷۰ درصد صنایع تبدیلی کشور در این استان مسقر است، تولیدات صنایع تبدیلی در این استان ۲ برابر میزان مصرف آنهاست لذا مازاد تولید در این بخش به خارج از کشور صادر میشود.
علیرضا بوستانی افزود: قیمت محصولات صنایع تبدیلی در استان طی هفت ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل ۵۰ درصد کاهش یافته و از امروز نیز کلیه محصولات کارخانجات این حوزه در استان محصولات خود را ۱۰ درصد ارزانتر عرضه میکنند.
رئیس اتحادیه صنف حمل و نقل درون شهری مشهد نیز در این نشست گفت: گرانی بنزین بر نرخ خدمات صنوف حمل و نقل درون شهری تاثیر مستقیم دارد و رشد ۵۰ درصدی قیمت بنزین، هزینه تمام شده خدمات در این صنوف را افزایش میدهد.
خلیل دانش از استاندار خراسان رضوی خواست در نرخ کرایه مربوط به حمل و نقل شهری تجدید نظر صورت گیرد و مطابق با قیمت تمام شده هزینههای این صنوف، قیمت جدید اعلام شود.
مصطفی کشتگر، رئیس اتحادیه صنف نانوایان مشهد نیز در این نشست گفت: بازرسان این اتحادیه به صورت افتخاری فعالیت کرده و دستمزدی دریافت نمیکنند لذا درخواست میشود در تامین سوخت خودروهای بازرسان مساعدت شود.
نظر شما