کارگروه اقتصاد آموزش و پرورش استثنایی تشکیل می‌شود

تهران- ایرنا- معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت: کارگروه اقتصاد آموزش و پرورش استثنایی و کارگروه شاخص‌های تأمین اعتبار برای افزایش تأمین اعتبار، از محورهای مهم این معاونت است که به زودی تشکیل خواهند شد.

به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور، سیدجواد حسینی در نشستی با کارکنان معاونت پشتیبانی و توسعه مدیریت وزارت آموزش و پرورش افزود: باید ظرفیت های دولت و مجلس شورای اسلامی در حوزه آموزش و پرورش استثنایی، شناسایی و جذب شود.

وی تصریح کرد: برای شناسایی ظرفیت های درونی و بیرونی در سازمان آموزش و پرورش استثنایی و تحقق این ظرفیت ها و افزایش اعتبارات و درآمدهای اختصاصی و نیز کیفیت بخشی به رفاه همکاران و آموزش همه جانبه دانش آموزان با نیازهای ویژه به زودی این کارگروه ها در سازمان تشکیل خواهد شد.

وی اظهار داشت: مهمترین سرمایه در هر جامعه ای، نیروی انسانی است و تحول در هر سازمان و جامعه ای با تحول در نیروی انسانی رخ می دهد. در هر سازمانی، مهمترین بخشی که می‌تواند بیشترین تأثیر را در رضایت‌مندی، سلامت، کارآیی، انگیزش و نگهداشت نیروی انسانی داشته باشد، معاونت پشتیبانی و توسعه مدیریت است.

حسینی در خصوص اعتبارات سازمان آموزش و پرورش استثنایی نیز گفت: اینکه اعتبارات سازمان به همت همکاران هفت برابر افزایش پیدا کرد و در بعضی بخش‌ها از جمله سرویس مدارس به ۴۲ برابر رسیده، کار بسیار ارزشمندی است و باید این روند همچنان ادامه پیدا کند.

وی در ادامه تأکید کرد: شاخص های توزیع عادلانه اعتبارات موجود نیز که بسیار مهم است، باید مشخص شود.

مطالبات پیگیری می شود

معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور همچنین در خصوص پیگیری ۱۹۰ میلیارد تومان مجموعه مطالبات کارکنان تا تحقق کامل تاکید کرد و اظهار داشت: این حق طبیعی همکاران است و باید از طریق سازمان برنامه و بودجه پیگیری شود.

حسینی در خصوص تحول سازمانی، هوشمندسازی، ایجاد ساختار دولت الکترونیک و سازمان الکترونیک را به ویژه برای سازمان استثنایی با نیازهای ویژه بسیار ضروری عنوان کرد و اظهار داشت: این کار موجب شفافیت، عدالت کاری، تکریم ارباب رجوع  و رضایت مندی می شود.

وی در ادامه با بیان اینکه سازمان شیشه ای شکل، سازمان عادلانه و بهره ورانه است، افزود: این کار از طریق فناوری و آی تی بهتر محقق خواهد شد.

حسینی در پایان نیز در خصوص تجمیع سازمان و مشکلات ناشی از آن اضافه کرد: باید این مشکلات از جمله سازمان مدارس و درجه بندی مدارس، استانداردسازی ها و نرم‌سازی‌های نیروی انسانی، امتیازات مالی و اداری هر چه سریع تر احصاء و از طریق مجاری قانونی از جمله معاونت توسعه منابع انسانی و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش، سازمان برنامه‌ریزی و بودجه، سازمان امور استخدامی و شورای سازمان پیگیری و به سرانجام برسد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha