ناصر مخدوم روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در جریان این بازدیدها بیش از ۶۰ تُن فرآورده غیر قابل مصرف و فاسد از این واحدها و مراکز عرضه کشف و معدوم سازی شده است.
وی با اشاره به اینکه ماهانه ۳۶ مورد بازدید از کشتارگاههای طیور استان انجام میشود، اضافه کرد: توسط بازرسان بهداشتی دامپزشکی کردستان در سال جاری ۱۸۲ مورد بازدید سر زده از کشتارگاههای طیور استان انجام دادند.
مخدوم یادآور شد: استان کردستان دارای پنج کشتارگاه فعال طیور در شهرستانهای بانه، دهگلان، سقز، سنندج و مریوان با ظرفیت اسمی ۱۰ هزار قطعه در ساعت است که در تمام این کشتارگاهها، مسئولین فنی و بازرسان مقیم با مدارک تحصیلی دکترای دامپزشکی، لیسانس و کاردان مستقر و بر مراحل کشتار نظارت کامل دارند.
وی با اشاره به اینکه در سال گذشته بیش از ۱۰ میلیون قطعه مرغ به وزن ۲۵ هزار ُتن استحصال شد، افزود: توسط بازرسین بهداشتی مستقر در کشتارگاهها ۲۴۰ تُن گوشت مرغ غیر قابل عرضه به بازار نیز ضبط و از چرخه مصرف خارج شده است.
معاون سلامت دامپزشکی کردستان تاکید کرد: مردم در مواجه با هرگونه موارد مشکوک در خصوص فرآوردههای خام دامی مراتب را از طریق سامانه پیغام گیر ۱۵۱۲ و یا تماس با شبکه های دامپزشکی شهرستانها موضوع را اطلاع رسانی کنند تا در کوتاه ترین زمان بررسی و اقدام لازم از سوی بازرسان صورت گیرد.
نظر شما