رئیس روابط عمومی شرکت پخش فراوردههای نفتی منطقه همدان روز شنبه در اینباره به خبرنگار ایرنا گفت: تمام کارگاههای تولیدی باید برای سوخت خود از گاز طبیعی استفاده کنند و تنها کارگاههایی که به هیچ عنوان امکان دسترسی به گاز طبیعی ندارند میتوانند سهمیه سوخت نفت سفید و گازوئیل دریافت کنند.
احمد شیرانیاصل اظهار داشت: کارگاههایی که واجد شرایط دریافت سهمیه سوخت فسیلی هستند به شرط معرفی کتبی توسط شرکت گاز برای دریافت سهمیه خود به ناحیه های پخش فراوردههای نفتی مراجعه کنند.
وی با اشاره به اینکه کارگاه های تولیدی باید از سازمان صنعت، معدن و تجارت نیز نامه ارائه دهند، عنوان کرد: دامداریها، مرغداری ها و شیلات نیز باید از جهاد کشاورزی استان مجوز دریافت کنند.
شیرانیاصل بیان کرد: از لحاظ ارزش افزوده و با توجه به حفظ سرمایههای ملی، نفت سفید با اندک تغییراتی به دیگر سوخت های ارزشمند تبدیل میشود.
وی با اشاره به آلایندگی سوختهای فسیلی، تاکید کرد: گاز طبیعی قیمت بسیار کمتری نسبت سوختهای فسیلی دارد و به عنوان سوخت پاک برای محیط زیست نیز بسیار مفید است.
رئیس روابط عمومی شرکت پخش فراوردههای نفتی منطقه همدان اظهار داشت: کارگاههایی که امکان استفاده از گاز طبیعی دارند باید از آن استفاده کنند و به هیچ عنوان به آنها سهمیه سوخت فسیلی تعلق نمیگیرد.
وی افزود: روشهای توزیع را بازنگری کردیم تا از مصرف این نوع سوخت در حوزه های دیگر جلوگیری کنیم.
شیرانیاصل با اشاره به هزینه اولیه لولهکشی گاز که نگرانیهایی را برای سفالگران لالجین ایجاد کرده است، اضافه کرد: پاک بودن سوخت گاز طبیعی، آلایندگی کمتر، قیمت پایین و به صرفه بودن آن ما را مجاب میکند تا به سمت استفاده از سوخت گاز طبیعی برویم و تولیدکنندگان سفال باید بدانند که هزینه اولیه برای لوله کشی نیز در طول زمان برمیگردد.
وی اظهار داشت: افرادی که نیاز موردی به نفت سفید دارند می توانند با ثبت نام در سامانه مربوطه این شرکت، سالانه ۲۰۰ لیتر نفت دریافت کنند.
نفت سفید مایعی بیرنگ و کمی سنگینتر از بنزین است و از آغاز پیدایش صنعت نفت تا ۵۰ سال، مهمترین فرآورده نفتی بود و نخست بعنوان روغن چراغ بکار میرفت و هنوز هم در مواردی برای تولید روشنائی استفاده می شود.
این سوخت امروزه بیشتر به عنوان منبع تولید نیرو و در برخی توربینهای هواپیما و موتور تراکتورهای مخصوص بکار میرود.
نظر شما