میرزایی نیکو: سامانه سرا باعث انسجام اصلاح‌طلبان می‌شود

تهران-ایرنا- عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی مهمترین حسن سامانه سرا را ساختار آن عنوان کرد که باعث می‌شود نظرات عموم در آن اعمال شود و گفت: این ایده می‌تواند مرحله مقدماتی باشد برای این که رای و فکر اصلاح طلبان را منسجم کند.

«قاسم میرزایی نیکو» عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به طرح موضوع سامانه رای سنجی اصلاح طلبان در شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان و تصویب آن، گفت:راه اندازی این سامانه ایده جدیدی است که از دموکراسی‌های سایر نقاط دنیا الگو گرفته و بومی سازی شده است که اصطلاحا به آن مراحل مقدماتی انتخاباتی میگویند.

وی افزود: این که این ایده چقدر می‌تواند در انتخابات کاربرد داشته باشد و آیا در شرایط فعلی امکان عملیاتی کردن آن وجود دارد و می‌تواند به انتخابات پیش رو برسد یا خیر در حال بررسی است. این سیستم در حال حاضر مطرح شده تا معایب و محاسن آن مشخص شود.

میرزایی نیکو در توضیح جزئیات این سامانه خاطرنشان کرد: یکی از ویژگی‌های سامانه سرا این است که می‌تواند تمام اصلاح طلبان را حول یک پایگاه مشخص، منسجم کند. ویژگی دیگر نیز این است که روش سنجش آرا و نظرات اصلاح طلبان را مشخص کرده است و این امکان را ایجاد کرده است که علاوه بر انتخابات‌ها در هر موضوع دیگری هم مورد استفاده قرار بگیرد.
 عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی افزود: مهمترین حسن این سامانه به این مسئله برمی‌گردد که ساختاری را فراهم می کند تا نظرات عموم در آن اعمال شود و ساختاری از پایین به بالا دارد.

نماینده مردم دماوند درباره نقاط ضعف این سامانه گفت: ایراداتی هم در خصوص سیستم حفاظت و کنترل این سامانه در میان برخی دوستان مطرح است. اما آن چیزی که مسلم است این ایده می‌تواند مرحله مقدماتی باشد برای این که رای و فکر اصلاح طلبان را منسجم کند.

وی در پاسخ به سوالی درباره علت مخالفت برخی اعضای حزب کارگزاران و اعتماد ملی نسبت به این سامانه خاطرنشان کرد: من ایرادی به احزاب کارگزاران و اعتماد ملی نمی‌گیرم. ایراد به تولید کنندگان و خالقان این طرح برمی‌گردد که طرح خودشان را به خوبی برای همه افراد و احزاب توضیح نداده اند. به اعتقاد من کسانی که به خوبی با طرح آشنا شوند با آن مخالفت نخواهند کرد.
 میرزایی نکو اضافه کرد: البته نکته دیگری هم مطرح است و آن اینکه این دو حزب به جای این که بگویند ما با این ایده موافق نیستیم، باید بپذیرند که در پروسه رای گیری و تصویب آن در شورای عالی سیاستگذاری حضور داشته اند. آن‌ها در جلسه انتخاب این سیستم حضور داشتند و به هر حال نظری مخالف  دیگاه آن‌ها تایید شده است و طبق عرف آن‌ها هم باید به رای جمع تمکین کنند.
عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: طبیعتا اگر بحثی هم باقی مانده است در جزئیات اجرای این طرح باید اعمال شود و درست نیست که کلیت آن رد شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha