۲۹ آبان ۱۳۹۸، ۱۸:۰۲
کد خبرنگار: 1000
کد خبر: 83563229
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

استاد دانشگاه بلژیک به درمان بیماران مبتلا به شکاف کام در شیراز پرداخت

شیراز - ایرنا- پروفسور ناصر نجمی، جراح فک و صورت از دانشگاه آنتورپ بلژیک با برگزاری کارگاه معاینه و ارایه طرح درمان بیماران مبتلا به شکاف لب و کام در بیمارستان نمازی شیراز به درمان ۲۳ بیمار پرداخت.

کارگاه معاینه، ارزیابی و ارائه طرح درمان بیماران مبتلا به شکاف لب و کام با حضور پروفسور ناصر نجمی، جراح فک و صورت از دانشگاه آنتورپ بلژیک و استاد مدعو دانشگاه علوم پزشکی شیراز و به همت کلینیک شکاف لب و کام دانشکده دندانپزشکی شیراز روز چهارشنبه گشایش یافت.

نصراله عرفانی معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در این زمینه گفت: دکتر نجمی از جمله استادان مدعو ایرانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز است که همکاری نزدیک و مستمری با این دانشگاه دارد از این رو سعی می شود از حضور استادان و دانشمندان مطرح ایرانی غیرمقیم در دانشگاه از نظر مالی و فرآیندی حمایت کرده و زمینه همکاری گروه های آموزشی، مراکز تحقیقاتی و مراکز آموزشی درمانی را فراهم گردد.

عرفانی از استادان ،محققان و گروه‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه خواست تا از فرصت موجود برای توسعه ارتباطات علمی آموزشی و پژوهشی با مراکز و دانشگاه های معتبر دنیا بهره برداری کنند.

رئیس مرکز تحقیقات جراحی های کم تهاجمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز گفت: این کارگاه آموزشی با همکاری معاونت بین الملل هر ساله با حضور پروفسور نجمی و به میزبانی مشترک کلینیک شکاف لب و کام و مرکز تحقیقات ارتودنسی دانشگاه برگزار می شود.

 حمیدرضا فروتن  گفت: با توجه به پیچیده بودن مشکل بیماران شکاف لب و کام و نیاز به انجام جراحی های متوالی در این بیماران، تعداد زیادی از آنها جراحی ناموفق داشته و یا ترمیم شکاف کام به شکل کامل انجام نمی‌ شود که در نتیجه مشکل تکلم باقی می ماند.

این فوق تخصص جراحی کودکان با بیان اینکه آموزش و درمان بیماران شکاف لب و کام و ترمیم بیمارانی که عمل جراحی در آنها ناموفق بوده است، هدف اصلی در درمان این دسته از بیماران است، عنوان کرد: بعد از معاینه تعداد بسیاری از این بیماران، ۲۳ بیمار برای انجام جراحی های آموزشی از سوی استاد دکتر نجمی در بیمارستان های نمازی و مادر و کودک غدیر انتخاب شدند.

شکاف کام و لب از شایع‌ترین نقص‌های مادرزادی در نوزادان در بدو تولد است. این شکاف‌ها زمانی به وجود می‌آید که اجزای صورت جنین در حال رشد به صورت کامل بسته نمی‌شود این عارضه به عنوان نقص‌هایی مجزا از تولد هستند و اغلب به ‌دلیل شرایط ژنتیکی یا سندرم‌های ارثی به وجود می‌آیند. این‌ موارد مادرزادی با جراحی قابل درمان هستند و با درمان به‌موقع می‌توان از عوارض‌ ناشی از آن پیشگیری کرد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط