مهدی نامدار روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در مجموع حدود ۳۸ درصد دانشآموزان متوسطه دوم استان در شاخههای مهارتی فنی و حرفه ای و هنرستانهای کار و دانش و مابقی در رشتههای نظری شامل تجربی، ریاضی، انسانی و معارف تحصیل میکنند.
وی با بیان اینکه این دانشآموزان در ۱۳۰ هنرستان فنی حرفهای و کار دانش در رشتههای مختلف مهارتی مشغول به تحصیل هستند، افزود: در حال حاضر در برخی شهرهای استان با کمبود فضای هنرستانی و در برخی از هنرستانها نیز با کمبود تجهیزات مواجه هستیم البته این مشکل در اکثر استانهای کشور وجود دارد و تنها مختص به کردستان نیست.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش کردستان یادآور شد: وضعیت استان در زمینه تجهیزات نسبت به برخی استانها مطلوب است و برای تعدادی از رشتههای فنی برون سپاری داریم و طی قراردادی با سازمان فنی و حرفهای، دانشآموزان از تجهیزات و امکانات آن مراکز استفاده میکنند.
وی اضافه کرد: در حال حاضر در تعدادی از رشتههای جدید مهارتی استان با مشکل مواجه هستیم و تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی آنها در مراکز فنی و حرفهای استان نیز وجود ندارد و تامین آن از سوی آموزش و پرورش اعتبار و هزینه زیادی میخواهد البته در صدد هستیم به نحوی این مشکلات را رفع کنیم.
نامدار با اشاره به گرایش کم خیرین به سمت ساخت هنرستان در استان، از خیرین خواست به صورت مشارکتی وارد این کار شده و در زمینه احداث هنرستان و تامین تجهیزات و امکانات آن آموزش و پرورش را یاری دهند.
وی وضعیت نیروی انسانی دررشته های فنی و حرفهای در استان را مطلوب اعلام کرد و افزود: در هنرستانهای فنی و حرفهای استان نسبت معلم به دانش آموز هفت به یک است اما در رشتههای نظری در برخی رشتهها کمبود نیرو وجود داشت که با بهرهگیری از نیروهای حق التدریس جبران شده است.
در سال تحصیلی جاری (۹۹ - ۹۸) ۳۰۰ هزار دانش آموز مقاطع مختلف تحصیلی در سه هزار و ۹۰۰ مدرسه شهری و روستایی استان کردستان در قالب ۱۲ هزار و ۱۴۵ کلاس درس مشغول به تحصیل هستند.
نظر شما