سید مهدی احمدی روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: آبرسانی به این روستاها در قالب ۳۴ پروژه در سطح شهرستان های دره شهر، چرداول، ایلام، مهران و دهلران با میانگین پیشرفت ۴۰ درصدی در دست انجام است.
وی به سفر اخیر وزیر نیرو (مهرماه) به استان اشاره کرد و یادآور شد: در این سفر ۹۱ روستا با بیش از ۹ هزار خانوار به شبکه آبرسانی متصل شدند.
معاون مهندسی توسعه شرکت آب و فاضلاب روستایی ایلام با اشاره به عملکرد این شرکت در سال گذشته تاکید کرد: پارسال ۴۸ روستا با جمعیت ۲۰ هزار نفر از آب شرب پایدار برخوردار شدند.
احمدی با اشاره به اینکه ساخت مجتمع های آبرسانی روستایی در دستور کار این شرکت قرار دارد، تاکید کرد: این شرکت در راستای تعهد اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی در تلاش است با تکمیل تعداد دیگری از این مجتمع ها، علاوه بر بهره مندی بیشتر روستائیان از آب شرب، تعداد زیادی از روستاها را نیز از گردونه آبرسانی سیار خارج کند.
وی، شاخص کیفیت آب شرب روستایی استان را بالاتر از میانگین کشوری دانست و اضافه کرد: شاخص کیفیت آب شرب روستایی در ایلام هم اکنون به بالای ۹۹ درصد رسیده است.
معاون مهندسی توسعه آب و فاضلاب روستایی ایلام به مصرف آب در روستاها اشاره کرد و گفت: در مناطق روستایی طبق استانداردها میزان آب مصرفی باید ۱۲۰ لیتر در ثانیه به ازای هر نفر باشد اما در استان ایلام این مقدار ۴۰۰ لیتر در ثانیه است که این مقدار آب مصرفی افزون بر استانداردهای کشوری است.
هم اینک ۹۸.۵ درصد از جمعیت روستایی با جمعیتی بیش از ۱۷۷ هزار نفر در ۴۹۸ روستای این استان تحت پوشش خدمات شرکت آب و فاضلاب روستایی هستند.
تعداد کل مشترکان آب روستایی استان ایلام ۴۵ هزار و ۵۴۴ مشترک است که از این شمار، ۸۸۵ مشترک عمومی و ادارات، یک هزار و ۵۸۷ مشترک تجاری و صنعتی و ۴۳ هزار و ۹۹ نیز مشترکان بخش مسکونی تشکیل داده اند.
منابع تامین آب روستایی استان ایلام ۱۶۶ منبع است که ۱۰۵ مورد آن را چشمه ها و ۶۱ مورد را چاه و قنات تشکیل داده است.
نظر شما