اثر گذاری کنفرانس وحدت اسلامی بر یکصدمیلیون مخاطب جهانی

تهران- ایرنا- رئیس ستاد اجرایی سی‌وسومین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی از حضور ۴۲۴ میهمان از ۸۲ کشورجهان در این کنفرانس خبرداد و گفت: پیش بینی می‌کنیم خروجی این رویداد بر بیش از یکصدمیلیون نفر در جهان اثرگذار خواهد بود.

محمد دلبری روز سه شنبه در نشست رسانه ای تشریح دستاوردهای سی و سومین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی در موزه شهدا با اشاره به روند فعالیت های صورت گرفته تمام تلاش ها را در جهت ترویج وحدت و انسجام و اتحاد امت اسلامی عنوان کرد.
وی با اشاره به دعوت از میهمانان خارجی از اقصی نقاط جهان برای حضور در این‌کنفرانس گفت: با توجه به محدودیت ها نتوانستیم میزبان همه میهمانان درخواست‌کننده برای حضور در این کنفرانس باشیم؛ لذا نمایندگانی از کشورهای مختلف به ایران سفر کردند.

امسال از حوزه آفریقا از ۳۸ کشور جمعا ۲۴۷ میهمان، حوزه اروپا و آمریکا از ۱۹ کشور جمعا ۵۳ میهمان و آسیا و اقیانوسیه از ۲۶ کشور جمعا ۱۲۴ میهمان حضورداشنند، در مجموع ۴۲۴ میهمان از ۸۲ کشور جهان میهمان این دوره کنفرانس بودند.

دلبری افزود: علاوه بر میهمانان خارجی حدود ۱۷۸ میهمان خارجی مقیم ایران شامل سفرا دانشجویان و وابستگاه خارجی نیز در این کنفرانس حضور داشتند. همچنین ۱۶۰ نفر از علما و فرهیختگان ایران نیز در کنفرانس امسال حضور داشتند.
وی ادامه داد: امسال ۷۰ درصد میهمان حاضر در کنفرانس وحدت اسلامی اولین بار در کنفرانس شرکت می کردند، حدود ۱۷ درصد میهمانان را زنان و حدود ۸۵ درصد آنها نیز جوانان تشکیل می دادند.
رئیس ستاد اجرایی سی و سومین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی تهیه روز شمار را برای هفته وحدت را از مهمترین اقدامات این دوره برشمرد.

دلبری با اشاره به پوشش خوب رسانه ای این دوره از کنفرانس اسلامی اظهار داشت: در مجموع ۵۱۸ خبرنگار اخبار مربوط به سی و سومین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی را پوشش دادند تا این رویداد هرچه باشکوهتر از دوره های گذشته برگزارشد از این رو آثار و نتایج این کنفرانس به‌خوبی در رسانه های بین المللی قابل مشاهده بود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه بر اساس برنامه ریزی ها در مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، هرساله برنامه‌ای را از ربیع تا ربیع برای تحقق اهداف خود درجمهوری اسلامی ایران و سایر کشورها با نهادهای تقریبی فعال در دستور کار داریم، گفت: تجلی این مهم همزمان با هفته وحدت و با حضور شخصیت های علمی و معنوی تاثیر گذار به بار می نشیند و آنها پیشنهادات خود را پیرامون موضوع کنفرانس به بحث و تبادل نظر می گذارند.
رئیس ستاد اجرایی سی و سومین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی با ذکر اینکه عنوان سی و سومین کنفرانس وحدت اسلامی وحدت امت در دفاع از مسجد الاقصی، موضوع مورد تاکید رهبرمعظم انقلاب اسلامی، بوده اظهارداشت: چنانچه مسلمانان در این زمینه با هم متحد شوند، سرمایه عظیم انسانی را تشکیل داده و با اقدامات وحدت‌گرا و همگرایی بیشتر، نقشه های شوم و توطئه های دشمنان در این زمینه را نقش بر آب کرده، رسالت اصلی دین مبین اسلام را در هرجای عالم انعکاس داده و زمینه ظهور امام زمان (عج) را فراهم می‌آورند.
دلبری هدف اصلی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی را تبیین گفتمان وحدت عنوان کرد و گفت: به سمت و سویی پیش می رویم که این گفتمان را به فرهنگ و گفتمان وحدت گرا تبدیل کنیم.
به گفته وی، با تلاش های صورت گرفته تاکنون موفقیت های خوبی را هم در این زمینه به دست آورده ایم.
رئیس ستاد اجرایی سی و سومین کنفرانس وحدت اسلامی، گفت: حضور بزرگانی از کشورهایی چون اندونزی وکشورهای بزرگ جهان در این کنفراسن نوید روشنی از موفقیت های ما در این زمینه است؛ امسال علاوه برمهمانانی ا ز۸۲ کشور برای حضور در کنفرانس وحدت دانشجویان خارجی از ۱۲ کشور که در ایران حضور دارند، در کنفرانس وحدت امسال حضور یافتند.
وی در ادامه با اشاره به دیگر دستاوردها و برنامه های این کنفرانس، تجدید بیعت با بنیانگذار جمهوری اسلامی امام خمینی (ره)، برگزاری جشن میلاد نبی مکرم، دیدار با رهبر معظم انقلاب اسلامی و تجدید بیعت با معظم له، شرکت در نماز جمعه را نیز از دیگر برنامه های این دوره کنفرانس برشمرد.

تقدیر از ۴ شخصیت تقریبی و رونمایی از ۱۰ اثر
دلبری همچنین، تقدیر از ۴ شخصیت تقریبی که یکی از آنان خبرنگار فلسطینی بود، رونمایی از ۱۰ اثر تقریبی و رونمایی از سند چشم انداز مجمع جهانی تقریب در افق ۱۴۱۴ را نیز از دیگر برنامه های سی و سومین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی عنوان کرد.  علاوه بر این در اساسنامه این دوره مقرر شد، تا ۵ اتحادیه جهانی جدید فعالیتشان را آغاز کنند.
دلبری درباره برگزاری سی و چهارمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی هم گفت: پس از پایان کنفرانس سی و سوم، جلسه ای تشکیل شد که در آن ۵ موضوع انتخاب و به شورای عالی مجمع تقریب، ارسال شد. قرار است در این شورا یک موضوع انتخاب و تصویب شود و سپس برنامه ریزی برای دوره بعد کنفرانس صورت گیرد.

نظررهبری درباره دبیرکل جدید هنوز اعلام نشده است
رئیس ستاد اجرایی سی و سومین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی در خاتمه این نشست در پاسخ به خبرنگاران درخصوص ماندن یا رفتن دبیرکل فعلی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، گفت: آیت الله محسن اراکی به مدت ۸ سال دبیرکلی این مجمع را عهده داربودند و به خواسته خودشان قرارشد در دوره بعدی از حضور در این سمت معاف شوند؛ اما نظر رهبرمعظم انقلاب در خصوص انتخاب فرد و دبیر جدید هنوز اعلام نشده و ما هم منتظر انتخاب ایشان هستیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha