به گزارش رئیس معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، رئیس کمیسیون هنر و معماری شورای عالی انقلاب فرهنگی در این جلسه عصر دوشنبه (چهارم آذر) گفت: کمیسیون هنر و معماری شورای عالی انقلاب فرهنگی در این مرحله به حوزه هنرهای تجسمی می پردازد و جلساتی را با محوریت گفتوگو درباره هنرهای تجسمی برگزار میکند. پس از این جلسات مقدماتی کارگروهی برای تدوین پیشنویس سند هنرهای تجسمی کشور تعیین می شود که همه نیازها، مسائل و جنبه های هنرهای تجسمی در آن دیده شود.
محمدحسین ایمانیخوشخو گفت: سند موسیقی و سند سینما در کمیسیون هنر و معماری شورای عالی انقلاب فرهنگی با نظر کارشناسان و هنرمندان و بخش های تخصصی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تدوین و نهایی شد و در انتظار بررسی در شورای عالی انقلاب فرهنگی است.
مدیرکل هنرهای تجسمی نیز در این جلسه با اشاره به گستردگی و تنوع هنرهای تجسمی گزارشی از هنرهای تجسمی در زمینه های آموزشی، نگارخانه ها و حراج آثار هنری ارائه داد و گفت: هنرهای تجسمی ما ظرفیتهای فراوانی دارد که در عرصه بین المللی مورد توجه است؛ اما هنوز کار جدی برای معرفی هنر ایران در عرصه بین المللی انجام نشده است.
هادی مظفری افزود: در تدوین سند هنرهای تجسمی لازم است به مسائل هنرهای تجسمی جامع نگاه و به تحولات هنری دقیق تر توجه کنیم.
حسین عصمتی، هنرمند نگارگر نیز که به نمایندگی از حوزه هنری در این جلسه حضور داشت مطالبی را درباره مسائل هنرهای تجسمی بیان کرد.
در ادامه جلسه اعضای کمیسیون هنر و معماری شورای عالی انقلاب فرهنگی نظر و پیشنهادهایی را درباره حوزه هنرهای تجسمی بیان کردند و مقرر شد در جلسات بعدی کمیسیون با موضوع هنرهای تجسمی از چند هنرمند برای ارائه نظرها و پیشنهادات دعوت شود.
نظر شما