رئیس سازمان کتابخانهها، موزهها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی امروز سه شنبه در برنامه "سه شنبههای فرهنگی" آستان قدس رضوی که برای نخستین بار در محل مزار شهید مدرس در شهرستان کاشمر برگزار شد گفت: الگوهایی همانند شهید مدرس را نمیتوان فقط در موزه گذاشت و هر از گاهی برای آنها مراسمی برگزار کرد بلکه باید در مناسبتهای مختلف از شهید مدرس نام برده شود.
حجتالاسلام سید جلال حسینی افزود: هنوز بسیاری از نوشتههای شهید مدرس در حوزه تفسیر چاپ نشده است و بدون شک شخصیتی همچون شهید مدرس نظراتی در حوزه تفسیر دارد که برای قرآن پژوهان رهگشا خواهد بود.
وی ادامه داد: حوزویان با الهام از شخصیتی همچون شهید مدرس نباید رسالت خود را فراموش کنند و اگر افکار و شخصیت شهید مدرس تبیین نشود افراد حوزوی و دانشگاهی رسالت خود را متوجه نخواهند شد.
رئیس سازمان کتابخانهها، موزهها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی گفت: بقعه شهید مدرس نباید فقط مکانی برای زیارت و انجام نذرهای مردمی باشد بلکه باید افکار شهید مدرس برای مردم تبیین و گفته شود و در همین راستا تلاش خواهیم کرد تا کنگره ملی شخصیت شناسی شهید آیت الله مدرس با اهداف علمی برگزار شود.
حسینی افزود: در زمان مرحوم تولیت آیت الله واعظ طبسی مصوبهای در آستان قدس رضوی به تصویب رسید که برای تبیین ابعاد شخصیتی شهید مدرس کنگرهای در سطح ملی برگزار شود ولی این مصوبه همچنان روی زمین مانده است.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه کاشمر مردمی متدین، فرهیخته، دانشگاهی و حوزوی هستند به همین خاطر همزمان با هشتاد و دومین سالگرد شهادت آیتالله مدرس یکی از ایستگاههای جامع مطالعاتی و دسترسی به منابع کتابخانهای آستان قدس رضوی همانند آنچه در مشهد وجود دارد با همان امکانات در کاشمر راهاندازی خواهد شد.
رئیس سازمان کتابخانهها، موزهها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی گفت: هم اکنون بیش از ۳۰ میلیون منبع اطلاعاتی در کتابخانه آستان قدس رضوی وجود دارد که تمامی منابع دیجیتالی، پایان نامهها، مقالات، منابع چاپی و حتی نسخههای خطی برای استفاده در اختیار این کتابخانه قرار خواهد گرفت.
مراسم هشتاد و دومین سالگرد شهادت آیتالله سید حسن مدرس با حضور تولیت آستان قدس رضوی دهم آذرماه کنونی در کاشمر برگزار میشود.
شهرستان کاشمر در ۲۲۸ کیلومتری جنوب غربی مشهد قرار دارد.
نظر شما