نجفقلی صالحی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این میزان برداشت انگور از ۲۲ هزار و ۵۰۰ هکتار سطح زیر کشت انگور در خراسان رضوی انجام شدهاست.
وی اضافه کرد: میانگین تولید انگور در خراسان رضوی حدود ۲۰ تُن در هر هکتار است بنابراین امسال در مجموع ۴۵۰ هزار تُن انگور تولیدی خراسان رضوی در کارنامه این استان برای امسال ثبت شد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی خراسان رضوی با بیان اینکه ۳۰ درصد تولید انگور استان به مصرف تازهخوری میرسد گفت: ۷۰ درصد انگور باقی مانده تولید به کشمش تبدیل میشود.
نجفقلی صالحی افزود: ضریب تبدیل انگور به کشمش در خراسان رضوی چهار به یک است به این معنا که امسال ۷۰ هزار تن کشمش از محل تولید انگور استان نیز تولید شده است.
سالانه برای تولید هشت میلیون تن انواع محصولات باغی، زراعی و دامی در خراسان رضوی یک میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار زمین زیر کشت ۸۳ نوع محصول میرود. بخش کشاورزی ۲۸ درصد اشتغال و ۳۰ درصد صادرات غیرنفتی خراسان رضوی را به خود اختصاص داده است.
نظر شما