به گزارش پایگاه اینترنتی کچ نیوز، گزارشی که به تازگی از سوی موسسه اطلاعات علمی در مورد قهوه (ISIC) منتشر شده از نقش بالقوه مصرف قهوه در کاهش خطر ابتلا به سندرم متابولیک حکایت دارد.
محققان بر این باورند که پلیفنولهای موجود در قهوه، بهویژه اسیدهای فنولیک و فلاونوئیدها، ممکن است عامل این تاثیر باشند. آنها برای تایید این فرضیه آن را بر روی ۲۲ هزار نفر آزمایش کردند. نتایج این مطالعه نشان داد که نوشیدن قهوه به میزان متعادل (۱ تا ۴ فنجان در روز) خطر ابتلا به سندرم متابولیک را کاهش میدهد در حالی که استفاده بیش از این مقدار از این نوشیدنی چنین تاثیری ندارد. نتایج این مطالعه در مورد هر دو گروه از قهوههای معمولی و بدون کافئین (دی کف) صدق میکند.
سندرم متابولیک که امروزه بیش از یک میلیارد نفر در جهان از آن رنج میبرند، گروهی از عوامل خطر شامل چربی دور کمر، چاقی شکمی، فشارخون بالا، دیابت، تری گلیسیرید بالا و HDL (چربی خوب) پایین است که با هم رخ داده و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی، سکته و دیابت را در فرد افزایش میدهند.
نظر شما