علی رضا نوری زاده روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا، هدف از برگزاری این جشنواره را حمایت از تولیدات، کالاها و ایدههایی که با رویکرد ایرانی و اسلامی تولید شده است عنوان کرد و افزود: موضوعات این دوره از جشنواره هدایای فرهنگی، اسباب بازی و عروسک، نوشت افزار و استارتاپهای حوزه فرهنگی است.
وی درباره آسیب شناسی انجام شده، دورههای قبل جشنوراه افزود: در این دوره نمایشگاهی برنامهای برای فروش محصولات نداریم بلکه تلاش داریم در طول برگزاری این مسابقه کالاها و ایدههایی که محور ایرانی و اسلامی دارد را حمایت کنیم.
نوری زاده از اضافه شدن بخش عروسک به پنجمین دوره از جایزه امسال خبر داد و گفت: امسال تولید کنندگانی که موفق به ساخت و تولید عروسکهایی با ویژگیهای قومیتی و ارزشهای ایرانی هستند، می توانند در این دوره از جشنواره حضور پیدا کند.
وی گفت: علاقمندان می توانند تا ۳۰ آذرماه در سامانه ثبت نام کرده و البته به دلیل کندی اینترنت احتمال تمدید این مهلت وجود دارد.
نوری زاده از برگزاری نمایشگاهی از آثار منتخب ارسال شده به نمایشگاه از تاریخ ۲۳ تا ۲۹ دی ماه در فرهنگستان هنر خبر داد و افزود: در تاریخ ۲۹ دی ماه نیز اختتامیه جشنواره با حضور وزیرفرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می شود.
نوری زاده یکی دیگر از تفاوت ان دوره از جایزه از فیروزه را با دورههای قبل برگزاری جشنواره استانی فیروزه در استانهای خوزستان، سیستان و بلوچستان و گلستان با مد نظر قرار دادن محصولات قالب استانی خبر داد و گفت: نفرات منتخب این دورهها نیز در اختتامیه که در روز ۲۹ دی ماه برگزار میشوند، حضور دارند.
جایزه فیروزه در یک نگاه
جایزه فیروزه (کالای فرهنگی با الگوی ایرانی - اسلامی) با محورهای نوشت افزار، اسباب بازی و سرگرمی، هدایای فرهنگی، کالاهای فرهنگ محور خانواده، پژوهش های فرهنگی با موضوعات اقتصاد فرهنگ و صنایع خلاق فرهنگی و ایده های استارتاپی برگزار می شود.
موضوعات محوری برگزاری این رویداد شامل نوشتافزار، اسباببازی و سرگرمی، هدایای فرهنگی و هنرهای سنتی و کاربردی و کالاهای فرهنگمحور خانواده و همچنین اسباببازی و سرگرمی برای کودکان است.
پنجمین دوره جایزه فیروزه زیرنظر معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دو بخش کالایی و پژوهش به شناسایی، معرفی، تقدیر و حمایت از دستاوردها، تولیدات و کالاهای فرهنگی و ایدههای خلاق با الگوی ایرانی - اسلامی میپردازد.
سال گذشته برای نخستینبار در چهارمین دوره جایزه فیروزه ۵۰ استارتاپ فرهنگی با همکاری ستاد توسعه فناوریهای نرم و هویتساز معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری به رقابت پرداخته که رتبههای یک تا سه نشان فیروزه و هدایای نقدی و غیر نقدی خود را با حضور سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دریافت کردند.
نظر شما