۱۰ آذر ۱۳۹۸، ۱۲:۴۴
کد خبرنگار: 2100
کد خبر: 83575833
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

مسابقات ملی قرآن و عترت به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی فارس برگزار می‌شود

شیراز- ایرنا- رییس دانشگاه آزاد اسلامی فارس اعلام کرد: سی‌وچهارمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور با عنوان " گام دوم انقلاب در پرتو انقلاب " ۱۲ تا ۱۴ آذرماه به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز برگزار خواهد شد.

محمدکاظم کاوه پیشقدم یکشنبه ۱۰ آذرماه در جمع خبرنگاران با اشاره به صبغه قرآنی و جایگاه مذهبی شیراز، عنوان کرد: باید شخصیت‌های قرآنی و پیشینه شیراز را در این زمینه برجسته کنیم و در این میان، برگزاری همایش‌ها و برنامه‌های بزرگ قرآنی چنین فرصتی را فراهم می‌کند.

وی با اشاره به اینکه برگزیدگان بخش‌های مختلف جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویی در بخش های آوایی، هنری، ادبی، پژوهشی و معارفی، میهمان شیرازی‌ها خواهند بود، افزود: قریب به ۵۰۰ نفر از نقاط مختلف کشور از فردا به این شهر وارد می‌شوند.
کاوه‌پیشقدم گفت: فضاسازی شهری برای میزبانی این دوره از مسابقات با همکاری شهرداری شیراز صورت گرفته است و ۳۰ بیلبورد شهری این رویداد فرهنگی و مذهبی را به مردم اطلاع‌رسانی می‌کنند.

رییس دانشگاه آزاد فارس محل برگزاری مراسم افتتاحیه این جشنواره را پردیس دانشگاه آزاد اسلامی فارس واقع در شهر صدرا اعلام کرد و ادامه داد: این جشنواره در ۴ نقطه شهر شیراز برگزار خواهد شد؛ بدین ترتیب بخش آوایی در مسجد فاطمةالزهرا(س) جنب هتل پارس، سالن ۲۲ بهمن واقع در دانشگاه علوم پزشکی شیراز جنب مسجد فاطمةالزهرا(س) و سالن‌های سینا و صدرا اجرا می‌شود.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی فارس اظهار کرد: مراسم اختتامیه این جشنواره را در روز پنج‌شنبه، ۱۴ آذرماه در حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) برگزار خواهد شد.

کاوه پیشقدم با یادکرد از اهمیت بخش پژوهش‌های قرآنی و مقاله‌نویسی این دوره از جشنواره، بیان داشت: در این بخش حدود ۱۵ مقاله در حوزه دانشجویی داوری شده؛ همچنین ۲۵ کتاب نیز به دبیرخانه جشنواره رسیده است.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی فارس نیز گفت: امروز به برکت انقلاب اسلامی فعالیت‌های فرهنگی بیش از هر زمان دیگری در فضای کشور با محوریت قرآن و عترت رونق گرفته است.

حجت‌الاسلام سجاد نیکخو افزود: در به هم ریختگی‌های نظام اجتماعی بیش از هر زمان دیگر تمسک به معارف ناب قرآن و عترت ضروی است.

وی دانشگاه‌ها را خط مقدم جهاد در عرصه فرهنگی برشمرد و ابراز داشت: تأسیس رشته‌های تخصصی حوزه علوم قرآن و حدیث در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در توجه به مبانی و معارف قرآن در دانشگاه‌ها رونق یافته است.

وی تعداد شرکت‌کنندگان در مرحله نخست این رویداد مذهبی را ۳۰۰ هزار نفر اعلام کرد و گفت: بیشترین آمار از نظر کمیت با ۲۰۰هزار شکرت‌کننده مربوط به دانشگاه آزاد اسلامی است و مرحله نهایی با مشارکت یک هزار و ۲۰۰ نفر از دانشجویان سراسر کشور برگزار می‌شود که از این تعداد ۴۵۰ نفر در بخش آوایی به رقابت می‌پردازند.

نیکخو افزود: ‌ برگزیدگان این جشنواره ملی به مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان مسلمان که هر دو سال یک بار برگزار می‌شود، راه می‌یابند.

اخبار مرتبط