۱۱ آذر ۱۳۹۸، ۱۳:۴۷
کد خبر: 83577353
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

اعتراض هندی‌ها به سلطه شرکت های آمریکایی

۱۱ آذر ۱۳۹۸، ۱۳:۴۷
کد خبر: 83577353
اعتراض هندی‌ها به سلطه شرکت های آمریکایی

دهلی نو-ایرنا- میلیون‌ها تاجر و فعال اقتصادی هندی روز دوشنبه با شرکت در راهپیمایی به سلطه شرکت های بزرگ آمریکایی مانند آمازون و وال مارت در این کشور اعتراض کردند.

نشریه " بیزینس استاندراد" روز دوشنبه نوشت: پراوین خاندلوال  رییس کنفدراسیون تاجران هند گفت که شرکت های آمازون و فلیپ کارت( فروشگاه اینترنتی هندی که توسط شرکت وال مارت خریداری شده است) نمونه مدرن "کمپانی هند شرقی" هستند. هدف این شرکت ها انجام تجارت نیست بلکه آنها به دنبال انحصار و کنترل بازار هستند.

کمپانی هند شرقی که توسط امپراطوری بریتانیا در سال ۱۶۰۰ تشکیل شد. در ابتدا با هدف کسب امتیازهای تجاری در هندوستان آغاز به کار کرد. اما فعالیت این شرکت  به انحصار ۲۱ ساله همه امور تجاری در هند شرقی منجر شد.  این کمپانی به تدریج از یک بنگاه تجاری جاه‌طلب به مرکزی تبدیل شد که در عمل زمام امور هندوستان را تا هنگام زوال در سال ۱۸۵۸ در دست داشت.

همزمان با بازاریان و تجار هندی در دهلی نو، بیش از ۷۰ میلیون بازاری دیگر در سراسر هند به سیاست های انحصاری شرکت های آمریکایی در هند اعتراض کردند.

دولت هند در ماه اکتبر اعلام کرد که اتهامات علیه شرکت های آمریکایی در مورد قیمت گذاری های انحصاری محصولات را بررسی خواهد کرد.

معترضان هندی از دولت هند خواستند تا فعالیت شرکت های اینترنتی آمریکایی را در این کشور متوقف کند. به گفته تاجران هندی، این شرکت های آمریکایی باید مطابق با قوانین هند قیمت های مناسب تری ارائه دهند.

 شرکت های آمازون و وال مارت هفته گذشته در بیانیه ای اعلام کردند که فعالیت آنها  بر اساس قوانین هند است و آنها تنها به عنوان یک بازیگر سوم در بازار این کشور حضور دارند.

اعتراض‌ها در هند علیه شرکت های آمریکایی در حالی انجام می شود که اعتراض‌های مشابهی علیه دیگر شرکت های آمریکایی مانند اوبر در اندونزی و سافت بانک در کلمبیا به وقوع پیوسته است.

ساندیپ شاستری یک استاد دانشگاه در دانشگاه بنگلور گفت،با توجه به نیاز دولت هند به حمایت تجار و بازاریان،  بی توجهی به درخواست های آنها توصیه نمی شود.

بازاریان هند در مجموع ۹۰ درصد از بازار خرده فروشی این کشور را در اختیار دارند و نقش مهمی در سیاست این کشور ایفا می کنند.

به دلیل تعداد زیاد تاجران هندی ، دولت این کشور شرایط سختی برای فعالیت  شرکت های خارجی در هند در نظر گرفته است و آنها را مجبور به سرمایه گذاری حداقل ۱۰۰ میلیون دلار در هند کرده است.

پیش از این شرکت های تاکسیرانی هند نیز به کنترل بازار حمل و نقل توسط شرکت تاکسیرانی اوبر آمریکا اعتراض کرده بودند.

پس از این اعتراض ها دولت هند شرکت اوبر را مجبور به افزایش نرخ حمل و نقل مسافر کرد و همچنین قیمت پایه کرایه ها برای تاکسی های محلی مانند "ریکشاها" را افزایش داد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha