علی رمضانی روز دوشنبه درآیین گشایش سومین جشنواره دستاوردهای کانون های فرهنگی تربیتی استان البرز افزود: در کشور سیاست نظام بر این است که فضای بانشاط و شادی در جامعه ایجاد و تقویت شود.
وی بیان داشت: برای ایجاد فضای نشاط در بین دانشآموزان نیاز است وقت آنها را غنی سازی کنیم که امن ترین مکان همین کانون های فرهنگی تربیتی است.
وی تصریح کرد: برای غنی سازی اوقات فراغت و مهارت آموزی دانش آموزان نیاز به حمایت ویژه مسوولان و همچنین مشارکت بخش خصوصی داریم.
رمضانی یادآور شد: برای جذب دانش آموزان یک هزار و ۱۸۲ کانون فرهنگی تربیتی فعال است در حالی که به فضاهای بیشتری در استان ها نیاز داریم.
مدیر کل فرهنگی و هنری، اردوها و فضاهای پرورشی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: کانون های فرهنگی تربیتی در جامعه نقش تربیتی دارند که باید برای اطلاع رسانی این نقش مهم به خانواده ها از رسانه ها کمک بگیریم.
رمضانی عنوان کرد: ظرفیت و نیروی انسانی کانون های فرهنگی تربیتی استان ها از جمله در البرز بالاست .
وی تاکید کرد: بر اساس سند تحول تنها جایی که همه شش ساحت تربیتی در آن اجرایی میشود کانونهای فرهنگی تربیتی است.
مدیرکل آموزش و پرورش البرز هم دراین آیین نقش کانون های فرهنگی هنری را در امور تربیتی مهم دانست و اظهار داشت: کانونهای فرهنگی تربیتی در مهارت آموزی و ایجاد نشاط در بین دانش آموزان نقش مهم و تاثیرگذار دارند.
سالار قاسمی خاطرنشان کرد: این مکان های فرهنگی تربیتی مهم ترین بستر برای انجام فعالیت های فوق برنامه به ویژه مهارت آموزی ، تقویت روحیه خودباوری و نشاط برای دانش آموزان است.
وی بیان داشت: کانون های فرهنگی تربیتی یکی از مهم ترین مراکز اجرای برنامه های پرورشی برای دانش آموزان محسوب می شود که خانواده ها به آن اعتماد دارند.
وی با اشاره به اینکه در سند تحول بنیادین به مهارت آموزی دانش آموزان اشاره شده است، یادآور شد: کانون های فرهنگی تربیتی بستر مناسبی برای انجام این رسالت مهم است که باید در اولویت قرار گیرد.
قاسمی ادامه داد: برنامه های تکمیلی، متنوع و جذاب در کانون های فرهنگی تربیتی در واقع زمینه تداوم اهداف اصلی نظام تعلیم و تربیت را همراه با رغبت و انگیزه در بین دانش آموزان بوجود می آورد.
وی عنوان کرد: حضور دانش آموزان در کانون ها رشد و شکوفایی استعداد آنان را در پی خواهد داشت .
وی افزود: کانون های فرهنگی تربیتی در عرصه های گوناگون فرهنگی، ادبی، هنری، ورزشی، اجتماعی، علمی، مهارتی و اردویی در قالب برنامه های عمومی و کارگاه های آموزشی و انجمن ها فعالیت می کنند.
استان البرز ۵۰۰ هزار دانش آموز دارد.
نظر شما