۱۲ آذر ۱۳۹۸، ۱۲:۳۹
کد خبر: 83578835
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

استارتاپ‌ها به طور جدی به حوزه آب ورود کنند

۱۲ آذر ۱۳۹۸، ۱۲:۳۹
کد خبر: 83578835
استارتاپ‌ها به طور جدی به حوزه آب ورود کنند

قزوین- ایرنا - رییس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی گفت: استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش بنیان با توجه به نیاز کشور باید در حوزه آب و ارتقای کیفیت آن ورود جدی پیدا کنند.

داوود محمدی روز سه‌شنبه در آیین افتتاح استارت آپ بین المللی فناوری‌های نوین سلامت که در دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار شد،افزود: یکی از مواردی که باید بیش از پیش در کشور ما مورد توجه قرار گیرد فناوری‌های نوین و استارتاپ ها در همه شئون اقتصادی، صنعتی و تولیدی، کشاورزی خدمات است.
وی اضافه کرد: ما در زمینه تولید علم رتبه خوبی در دنیا داریم اما در تبدیل علم به ثروت به طور شایسته‌ای عمل نکرده‌ایم به خصوص در قزوین با وجود آنکه همه زیرساخت‌ها فراهم است و با دانشگاهَ های خوب و بضاعت صنعتی و کشاورزی پیشرفته جزو چند دشت اول هستیم پیشرفت خوبی در این زمینه حاصل نشده است.
محمدی، ارتباط علم و فناوری با تولید و کشاورزی و صنعت را را حلقه مفقوده پیشرفت کشور دانست و افزود:یکی از نیازهای مهم جامعه بحران آب است و در خود قزوین تامین آب شرب که منبع اصلی آن چاه ها هستند به خاطر خشکسالی‌های اخیر که باعث کاهش سطح سفره های زیرزمینی شده به مشکل برخورده است.
محمدی با تاکید بر اینکه با همکاری کسانی که در این حوزه گام بر می‌دارند می‌توانیم به دستاوردهای خوبی برسیم،گفت: باید در راستای حمایت از استارتاپ ها منابع کافی برای پژوهش تعریف و تخصیص داده شود.
این نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی افزود: برای بهره‌گیری از علوم جدید حداقل بودجه پیش بینی شده و  تلاش می‌شود قدم های بلندتری در تدوین بودجه این بخش برداشته شود.
رییس مرکز رشد فناوری های زیست پزشکی دانشگاه علوم پزشکی و دبیر این استارتاپ ها گفت: با فراخوان این رویداد علمی ۱۴۲ ایده از سراسر کشور به دبیرخانه ارسال شد که ۳۰ ایده پس از داوری در روز سوم استارتاپ پذیرفته می‌شوند.
حمید کارتاب افزود: هدف از استارتاپ ها در کشور ایجاد فضای شور و نشاط و انگیزش است تا با تبادل فکر بین دانشجویان و ایده پردازان بتوانند بسترساز رفع چالش های جامعه باشد.
دبیر علمی استارتاپ بین المللی فناوری‌های نوین سلامت با بیان اینکه ایده های ارسال شده از سوی ۲۰ داور ارزیابی خواهد شد،افزود: همچنین این رویداد علمی و فناوری می‌تواند به فضایی برای ایده هایی تبدیل شود که پرورش داده شوند و در نهایت مورد حمایت و تجاری سازی قرار گیرند.
در بین ۱۴۲ ایده ارسال شده به این استارتاپ هشت مورد از آنها توسط دانشجویان خارجی مشغول تحصیل در ایران انجام شده است.

استارتاپ ها در معنای عام به کسب و کارهای نوپا و خلاقانه که از قبل مشابه آن وجود نداشته، اطلاق می شود.