سرتیپ دوم پاسدار علی ملکشاهکویی امروز سه شنبه در نشست خبری اظهار داشت: کل اعتبار پیشبینی شده برای این پروژه ۲۰۰ میلیارد ریال بود اما با توجه به افزایش قیمتها، تکمیل و بهره برداری از این طرح به بودجه بیشتری احتیاج دارد.
ساخت مرکز فرهنگی و باغ موزه دفاع مقدس گلستان از سال ۱۳۸۹ در زمینی به مساحت یک هزار و ۶۵۶ متر مربع در چهار طبقه با زیربنای ۴ هزار و ۱۷۶ مترمربع آغاز شد.
این مرکز فرهنگی شامل سالن تاریخ شفاهی و راویان، بخش سمعی و بصری، هنری و سینمایی، گالری آثار دائمی و دوره ایی، کتابخانه و مرکز جامع اسناد و مدارک دفاع مقدس و ده ها بخش تخصصی مربوط به نمایش وقایع روزهای اوج پیروزی انقلاب در استان، دفاع همه جانبه توسط ارتش، سپاه، جهاد سازندگی، ژاندارمری، بسیج، نیروهای مردمی، اقشار و صنوف است.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس گلستان در ادامه به روند ساخت یادمان شهدای گمنام استان اشاره کرد و گفت: از مجموع ۵۴ گلزار شهدای گمنام در گلستان، یادمان و المان ۲۸ گلزار بهرهبرداری رسیده، ۶ نقطه در گلزار شهدای شهرستانها قرار دارد و ۲۰ یادمان هم در حال طراحی و اجرا است.
ملکشاهکویی گفت: بر اساس ابلاغیه ستاد کل نیروهای مسلح و شورای حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان، تا پایان امسال ۱۲ یادمان شهدا با پیشرفت فیزیکی ۲۰ تا ۹۰ درصد به بهرهبرداری خواهد رسید.
ملکشاهکویی خاطرنشان کرد: همیاران ایثار و شهادت با هدف جذب مشارکتهای عمومی و مردمی برای کمک به باغ موزه و بخشهای دیگر با ۱۱ زیر کمیته تشکیل شده و ۳۰۰ عضو دارد.
وی یادآور شد: در کارگروه تاریخ شفاهی رزمندگان و ایثارگران که به جمعآوری خاطرات رزمندگان و پیشکسوتان دوران دفاع مقدس میپردازد در یکسال گذشته خاطرات ۲۰۰ نفر گردآوری شد.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس گلستان گفت: از مجموع چهار هزار مفقودالاجسد در کشور، ۲۲۸ نفر گلستانی هستند.
نظر شما