جلیل جباری روز سهشنبه در جلسه دیدار مردمی در شهرستان بوکان که در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد، افزود: تحقق اهداف صنعت گردشگری به عنوان یکی از مهمترین محورهای توسعه آذربایجانغربی نیازمند همدلی و همافزایی بین بخشی نهادهای ذیربط استانی است.
وی ادامه داد: تقویت روحیه گردشگرپذیری در بین جوامع محلی و بالا بردن سطح آگاهی آنها در مورد نقش گردشگری در جوامع کنونی در کنار تامین زیرساختها امری مهم در توسعه این صنعت است.
وی اظهار داشت: توسعه و رونق دادن به امر گردشگری در استان در کارگروه امور زیربنایی مطرح شده و شهرستانها نیز باید همکاری لازم را در این زمینه انجام دهند.
وی اضافه کرد: متاسفانه در حال حاضر بسیاری از امکاناتی که سبب جذب گردشگر می شود در اختیار دیگر ارگانها قرار دارند و سازمان میراث فرهنگی هیچ اختیاری در این حوزه ها ندارد از اینرو میطلبد سازمانها در این زمینه با میراث فرهنگی و گردشگری همکاری بیشتری کنند.
«جباری» اظهار داشت: با نگاهی به وضعیت اقتصادی استان باید مسوولان استان تمام نگاههای خود را به واسطه صدها اثر منحصر به فرد تاریخی و طبیعی به حوزه گردشگری معطوف کنند تا شاهد توسعه بخش گردشگری در منطقه باشیم.
وی افزود: گردشگری ابعاد متنوع و متعددی را دربرمیگیرد که بخشی از آن به صورت مستقیم و بخش مهمی از آن هم به صورت غیرمستقیم در رونق تولید و اشتغالزایی نقش مهمی دارد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان غربی تاکید کرد: صنعت گردشگری در حوزههای دیگری هم که بطور مستقیم نقش ندارد نیز میتواند موثر بوده و از این نظر موجب رونق تولید شود.
وی اضافه کرد: این اداره کل آماده حمایت از سرمایهگذاران بخش حوزه گردشگری است به طوری که در این راستا در سال گذشته ۲۵ میلیارد ریال برای بخش گردشگری هزینه شده است.
دراین مراسم مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به مشکلات مردم بوکان در این حوزه رسیدگی و دستورهای لازم را صادر کرد.
این دومین دیدار مدیران کل دستگاههای اجرایی با شهروندان بوکانی است؛ هفته گذشته نیز سرپرست آبفای آذربایجان غربی با مردم این شهرستان دیدار داشت.
آذربایجانغربی دارای بیش از یکهزار و ۶۰۰ اثر تاریخی ثبت شده در فهرست آثار ملی و ۲ اثر ثبت شده جهانی شامل «قرهکلیسای چالدران» و «تختسلیمان تکاب» است.
کاخ موزه باغچهجوق، عمارت کلاهفرنگی، سهگنبد ارومیه، غار سهولان مهاباد، خانتختی سلماس، مقبره شیخ صدرالدین چالدران، کلیسای ننهمریم ارومیه، قلعهبسطام، مسجد سردار، بازار تاریخی ارومیه، خانه انصاری، تپهحسنلو، تالاب بینالمللی و سایت پرندهنگری کانیبرازان مهاباد و روستای چورس از جمله آثار تاریخی آذربایجانغربی به شمار میرود.
در این استان همچنین ۷۴ دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری فعالیت میکند که از این تعداد ۳۶ دفتر در ارومیه فعال است.
نظر شما