علی اوسط هاشمی روز سه شنبه در آیین معارفه مدیرکل فنی و حرفه ای استان یزد افزود: با توجه به تغییراتی که در دنیا به وجود آمده است، ما وظیفه غبارزدایی داریم ،تا این سازمان را از غربت بیرون آوریم و توانمند کنیم و از عهده توانمندسازی بخشی از جامعه برآییم.
رئیس سازمان فنی و حرفه ای اظهارداشت: انسان به عنوان محور تغییر ،تحول و ساختن است و اگر انسان و قدرت تغییرش به خوبی مورد توجه قرار گیرد، قطعا جامعه بدون اتکا به منابع نفت ، گاز و طلا موفق خواهد بود چون بر اساس توانمندی افراد شکل گرفته است.
هاشمی افزود: در دنیای کنونی به فکر و ایده توجه ویژه ای میشود و اندیشه و خلاقیت و ابداع و نوآوری بسیار مورد حمایت قرار میگیرد لذا منجر به فکر و دانایی میشود و این نوع نگاه مناسب پیشرفت و توسعه یک کشور است.
معاون وزارت تعاون ادامه داد: حضور در بازار امروز شرایط خاص خود را دارد و باید با دانش جلو رفت تا بتوان مشتری را به سمت خود جذب کرد و اولین پایه آن صلاحیت حرفه ای است که نیاز به نوسازی و بازنگری جدی با قبول انعطاف دارد.
استاندار سابق سیستان و بلوچستان در ادامه افزود: تغییر ضرورتی اجتناب ناپذیر است و باید به تغییر بیاندیشیم و تغییر با تعصبی که نسبت به وضع موجود وجود دارد امکان پذیر نیست و باید عبور کنیم تا در دنیای کنونی سهمی را به دست آوریم و در جهان نگاه به رویکرد جدید در حال حرکت است و اگر همراه نشویم حذف خواهیم شد.
رییس سازمان فنی و حرفه ای در بخشی از سخنان خود یادآور شد: یزد مهد مهارت است و استعداد یزدیها مثال زدنی است که به کار از خانه تا موقعیت اجتماعی میاندیشند و حداکثر استفاده را از وقت در راستای استعداد خود و توان فردی دارند.
هاشمی اظهارداشت: در یزدیها با توجه به خود اتکایی و خودباروی که وجود دارد عدم میل به کار بسیار کم است و همین دلیل موفقیت و توانمندی یزدیهاست و باید از این خصلت پشتکار و خودباروی آنها کمال استفاده را کرد.
وی با قدردانی از تلاش سه ساله علی آقاافضلی، امیر سعید مصباحی را به عنوان مدیرکل فنی و حرفه ای استان یزد معرفی کرد.
همچنین معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری یزد گفت: در زمانه ما مهارت حرف اول را میزند و سواد مهارتی لازم است و برای موفقیت چاره ای نداریم جر اینکه چنین سوادی را در زندگی خود داشته باشیم و بخش عمده ای از آن در فنی و حرفه ای خلاصه شده است.
سید مسعود عظیمی افزود: دنیای امروز، دنیای خلاقیت و تفکر و دنیای شتاب دهندهها، دنیای ایده شوها و کارخانه نوآوری است و اگر در این دنیای اقتصاد دیجیتال با روش جدید حرکت نکنیم، فرصت ها را از دست خواهیم داد.
همچنین علی آقاافضلی مدیرکل سابق فنی و حرفه ای یزد اظهارداشت: این استان ۱۶ مرکز دولتی و ۳۶۰ آموزشگاه آزاد فعال فنی و حرفه ای دارد و در سال جاری سه مرکز جوار کارگاهی در واحدهای صنعتی دایر شد و یزد تنها استانی است که آموزش آتش باری معدن در آن انجام میشود.
همچنین امیرسعید مصباحی، مدیرکل جدید فنی و حرفه ای یزد که خود را اصالتا اهل شهرستان طبس معرفی کرد، گفت: این استان مهد علما و بزرگان زیادی است از اینکه فرصتی برای خدمتگذاری در این استان پیدا کرد، خوشحال است.
نظر شما