۱۳ آذر ۱۳۹۸، ۲۰:۲۵
کد خبرنگار: 1226
کد خبر: 83581327
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

دانش‌آموزان استثنایی خراسان شمالی، بی‌نصیب از تجهیزات جدید

بجنورد- ایرنا- بیشتر تجهیزات مورد نیاز دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، وارداتی است و با توجه به افزایش قیمت ارز و گرانی کالاها، امسال خرید تجهیزات برای این افراد در آموزش و پرورش استثنایی خراسان شمالی صفر بوده است.

رییس آموزش و پرورش استثنایی خراسان شمالی روز چهارشنبه در نشستی خبری اظهار داشت: یکی از نیازمندیهای دانش آموزان با نیازهای ویژه، سمعک است که در این زمینه با کمک خیران، در چند سال گذشته، ۵۰۰ دانش آموز از این وسیله بهره مند شده اند.

علی متقیان اظهار داشت: در صورت نبود کمک خیران، نمی توانستیم به این میزان از نیاز دانش آموزان به سمعک پاسخ دهیم.

وی، تامین هزینه های آمد و شد به مدرسه را از دیگر نیازهای دانش آموزان با نیازهای ویژه عنوان کرد و گفت: ۶۰ درصد از دانش آموزان جامعه هدف از روستاهای اطراف هستند که البته در تامین هزینه های رفت و آمد نیز مشکل دارند.

متقیان افزود: آموزش و پرورش ماهانه ۸۰۰ میلیون ریال برای سرویس دانش آموزان با نیازهای ویژه هزینه می کند اما همچنان در این زمینه نیازمند کمک هستیم.

وی کمبود فضای ورزشی و کمبود فضای خوابگاهی را از دیگر مشکلات دانش آموزان با نیازهای ویژه عنوان کرد و گفت: یکی دیگر از مشکلات ما، پراکندگی زیاد روستاها است و حال آنکه تلاش داشته ایم تا کلاس ها برای دانش آموزان با نیازهای ویژه در روستاها تشکیل شود.

وی گفت: ۴۳ کلاس خاص در مدارس روستایی استان تشکیل شده است و معلمان باتخصص و مهارت آموزش به دانش آموزان استثنایی، در روستاها حضور می یابند.

متقیان با بیان اینکه ۳ درصد از دانش آموزان خراسان شمالی زیر نظر آموزش و پرورش استثنایی هستند، گفت: در این استان چهار هزار دانش آموز با نیاز ویژه مشغول به تحصیل هستند که هزار و ۳۸۷ نفر در ۵۹ مدرسه استثنایی و مابقی در مدارس عادی در کلاس درس حاضر می شوند.

رییس آموزش و پرورش استثنایی خراسان شمالی با اشاره به اجرای طرح سنجش گفت: امسال، قریب به اتفاق دانش آموزان کلاس‌اولی استان سنجش شده اند.

متقیان اظهار داشت: بر اساس نتایج این طرح، ۱۱۵ نفر مبتلا به تنبلی چشم تشخیص داده شدند که این افراد برای درمان ارجاع داده شدند، ۳۰۰ نفر نیز نیازمند به استفاده از عینک و ۳۰ نفر نیاز به سمعک تشخیص داده شدند.

رییس آموزش و پرورش استثنایی خراسان شمالی با اشاره به افزایش دانش آموزان طیف اوتیسم، گفت: با شناسایی ۱۴ نفر با طیف اوتیسم در سال جاری، شمار این دانش آموزان در استان به ۴۰ نفر رسیده است.

به گزارش ایرنا، دیروز به عنوان نخستین قدم برای ساخت مرکز اوتیسم خراسان شمالی، زمینی با گستره هفت هزار مترمربع توسط خیران تأمین و ساخت آن وارد مرحله اجرایی شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha