سید کمال الدین میرجعفریان روز پنجشنبه در آیین تکریم و معارفه مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان خراسان جنوبی که با حضور معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی برگزار شد افزود: تامین زیرساخت برق معادن و شهرکهای صنعتی برای جذب سرمایهگذار ضروری است.
وی با بیان اینکه خراسان جنوبی شرایط خاصی دارد که باید مدیریت شود گفت: نمیتوان یک نسخه واحد برای تمام مسائل کشور پیچید و مدیر موفق کسی است که مشکلات را میدانی احصا کرده و برای رفع آنها راهکار عملیاتی ارائه دهد.
معاون استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: خراسان جنوبی با وسعت زیاد شرایط استراتژیکی در سطح کشور دارد که باید برنامه کلان و فرابخشی برای این استان دیده و اقدام بزرگی برای توسعه این استان انجام شود.
وی افزود: استاندار خراسان جنوبی در یک سال گذشته تدابیر بلندمدتی را طراحی کرده که همه این برنامهها وارد فاز اجرایی شده است و اگر میخواهیم این برنامهها عملیاتی شود باید برنامهها را همپا و همراه جلو ببریم.
میرجعفریان اظهار داشت: خراسان جنوبی ظرفیت بالایی در زمینه انرژی پاک دارد و از نظر معادن زغالسنگ در سطح کشور منحصر به فرد است که باید این ظرفیتهای استان مورد توجه قرار گیرد.
او با اشاره به اینکه زیرساختهای توسعهای بزرگی در خراسان جنوبی شروع شده است عنوان کرد: در خراسان جنوبی تولید برق ۲ یا سه برابر مصرف استان است اما باید این تولید به ارزش افزوده تبدیل شود.
وی گفت: سند سازگاری با کم آبی خراسان جنوبی برای اولین بار در کشور امسال در وزارت نیرو مصوب شد که اجرای این سند به صورت کامل در مصرف برق نیز صرفه جویی دارد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی عنوان کرد: باید موانع تامین مولفههای اقتصادی مرتفع شود تا پایداری استقلال جمعیت در استان را داشته باشیم و با مدیریت درست و روحیه جهادی نیازهای مردم استان در تامین زیرساختها را رفع کنیم.
وی به طرح احداث ۱۰ هزار واحد مسکن محرومان در خراسان جنوبی اشاره کرد و افزود: پیشرفت فیزیکی ۶ هزار واحد بالای ۶۰ درصد و یک هزار و ۵۰۰ واحد نیز در مرحله بهره برداری بوده که نیاز به تامین برق دارد.
وی گفت: امیدواریم شاهد توسعه هرچه بیشتر خدمات شرکت برق در استان با مدیریت جدید باشیم و مردم بهترین داوران در قضاوت عملکرد مسئولان هستند که نقد مردم از مسوولان سبب اصلاح روند و رضایت آنها مایه امید است.
مدیرعامل سابق شرکت توزیع نیروی برق استان خراسان جنوبی هم گفت: تلفات شبکه برق در خراسان جنوبی سال گذشته ۷.۱۹ درصد بود که نسبت به میانگین کشور کاهش دارد.
محمدابراهیم شرکاء افزود: ۳۷۰ هزار مشترک برق در این استان داریم که ۶۰ درصد از مشترکان شهری و ۴۰ درصد روستایی هستند.
وی بیان کرد: ۲۱۶ مورد نیروگاه خورشیدی در استان راهاندازی و در این خصوص ۳۱ میلیارد تومان به مشترکین پرداخت شده است.
شرکاء اظهار داشت: طی سال ۱۳۹۴ و سال گذشته در مجموع ۸۳ نفر از طریق آزمون استخدامی جذب این شرکت شدهاند.
وی با اشاره به اینکه طرح حذف قبوض کاغذی از تیرماه امسال در استان آغاز شد گفت: در حال حاضر بیش از ۹۸.۴ درصد شماره تلفنهای همراه مشترکان استان در سامانه شرکت برق برای اجرای طرح قبض سبز ثبت شده است.
شرکاء یکی از مشکلات خراسان جنوبی در مناطق کویری را ساییدگی تیرهای برق بر اثر حرکت شن و ماسه ذکر کرد و گفت: درخصوص حل این مشکل با دانشگاه آزاد قراردادی بسته شده و قطعهای بتنی طراحی شد که با نصب آن در قسمت پایین تیر برق این مشکل رفع شد و آسیب شن و ماسه به تیرهای برق به حداقل رسید.
وی افزود: میانگین نصب کنتور سال ۹۴ در این شرکت ۱۵ روز بود که در حال حاضر به هفت روز کاهش یافته است.
معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر هم گفت: باید توسعه و رشد پایدار در دستور کار مدیرعامل جدید شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی قرار گیرد تا شاهد شکوفایی هرچه بیشتر این شرکت باشیم.
غلامعلی رخشانی مهر اظهار داشت: توسعه به عنوان بزرگترین شاخص در دستور کار توانیر قرار گرفته است و برخی استانها در توسعه متوازن نسبت به استانهای مجاور پیشی گرفته اند.
وی گفت: هوشمندسازی شرط توسعه پایدار را برای ما ایجاد میکند و زمینه ایجاد مشترک هوشمند باید فراهم شود که حذف قبوض کاغذی در خراسان جنوبی اقدام موثری بود و سامانهای راهاندازی شد که بستر ارتباط دوسویه بین شرکت و مشترکان را ایجاد کرد.
معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر ادامه داد: طرح سیما را هدفگذاری کردهایم که بتوانیم شاخصهای استراتژیک کشور را هدفگذاری و در هر زمانی پایش و کنترل کنیم.
در این آیین از خدمات محمدابراهیم شرکاء قدردانی و مهدی دادگر به عنوان مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان خراسان جنوبی معرفی شد.
نظر شما