ماجرا از آن شروع شد که بلال قادری کارورز خانه بهداشت چوروننه مریوان که اتفاقا از مجریان توانمند استان کردستان است و چند روزی است خود را اماده شرکت در آزمون نهایی بهورزی میکند و روز گذشته نیز در پانسیون شبکه بهداشت و درمان این شهرستان چند ساعتی را به مطالعه میگذراند، ناگهان با خبر مرگ خود در فضای مجازی مواجه میشود.
کانال های معاند فرصت را غنیمت شمرده و کار کشته سازی در فضای مجازی را به جایی رساندند که حادثه آتش سوزی تالار مانگهشو شهرستان سقز را به خبری ساختگی از انفجار گاز الپیجی یک خودرو در شهرستان مرزی مریوان ربط دهند.
این کانال معاند که خود را دایه دار دفاع از حقوق مردم مناطق کُردنشین میداند و دست طولانی در کشته سازی در جریانهای مختلف دارد این بار نیز جوان مریوانی را به کام مرگ فرستاد غافل از اینکه بلال خوش صدای این شایعه، اکنون (روز شنبه) در حال سپری کردن یکی از آزمونهای سخت زندگی (استخدام بهورز) است.
بلال شب گذشته پس از شنیدن شایع کشته شدنش در پیج اینیستاگرامی خود پیامی صادر کرد و گفت: چند ساعت پیش خبری مبنی بر فوت من در حادثه انفجار مخزن ال پی جی خودرو منتشر شده که همین جا اعلام می کنم، در سلامتی کامل هستم.
وی اضافه کرد: از تمام کسانی که جویای حال من بودند کمال تشکر را دارم و این خبر را تکذیب میکنم.
رئیس اورژانس مریوان نیز در این ارتباط به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در روزهای گذشته هیچ حادثه ای مبنی بر انفجار گاز در این شهرستان گزارش نشده و هرگونه خبری مبنی انفجار کپسول گاز خودرو و مرگ سرنیشن آن تکذیب میشود.
ایوب غلامی در خصوص شایعه مرگ بلال قادری از نیروهای شبکه بهداشت مریوان نیز گفت: این فرد از کارورزان شبکه بهداشت و درمان است و روز گذشته به محض تماس فرمانداری در خصوص شایعه فوتش، با وی تماس گرفتم که در صحت و سلامت کامل بود.
اما شانتاژ خبری معاندان از حادثه تلخ و غمگسار آتش سوزی تالار عروسی در سقز تنها به اینجا ختم نشد آنها این حادثه را به تسویه حسابهای سیاسی تبدیل کردند و سعی داشتند نظام، دولت و انقلاب را در نگاه مردم بی کفایت جلوه بدهند.
این در حالی است که اتفاقهایی مثل حادثه آتش سوزی تالار عروسی در سقز ممکن است در همه جای دنیا رخ دهد و در این بین کسانی برنده هستند که بدور از غرض ورزی های سیاسی حادثه را از جوانب کارشناسی بررسی میکنند.
حوالی ساعت ۱۰ شب پنجشنبه ۱۴ آذر امسال قسمتی از تالار عروسی مانگهشاو بر اثر نشست گاز از شلنگ کپسول ال پی جی متصل به بخاری دچار آتش سوزی شد که در اثر این اتفاق مردم به هول و ولا افتاده و به سمت خروجی در هجوم بردند تا هر چه سریعتر خود را به بیرون از تالار برسانند و از آتش در امان باشند.
بر اثر هول و ولای مردم ۱۱ تن که شامل ۵ کودک خردسال، پنج زن و یک مرد مسن بودند زیر دست و مانده و جان خود را از دست دادند و ۴۹ نفر نیز مصدوم شد ه و روانه بیمارستان میشوند؛ نیروهای امدادی از همان ابتدا وارد کار شده و به سرعت مصدومان را به بیمارستان برای مداوا منتقل کردند.
نا گفته نماند آنهایی که زیر دست و پا مانده بودند شامل پنج کودک، پنج زن و یک مرد بودند و زخمی ها نیز به جز اندک افرادی که در آشپرخانه بودند بقیه سوختگی نداشتند بلکه جراحت بریدگی شیشه، شکستگی و کوفتگی ناشی از فشار مردم بر تنشان مانده بود.
استاندار کردستان نیز همان ابتدا ضمن صدور دستور رسیدگی به حادثه دیدگان و بررسی علل حادثه از جوانب مختلف، روز جمعه را در این استان عزای عمومی اعلام کرد و صبح جمعه نیز به همراه معاونان خود در محل حادثه به منظور عیادت از مصدومان و تسلیت گویی به خانواده جانباختگان حضور یافت.
شب پنجشنبه نیز با هماهنگی دانشگاههای علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی کردستان و آذربایجان غربی بیمارستان های سنندج، دیواندره، بانه، بوکان و مهاباد برای ارائه خدمات به مصدومان انتقالی به حالت اماده باش در آمده بودند.
دانشگاه علوم پزشکی خدمات درمانی و بهداشتی کردستان اقدام به بسیج کادر درمانی و پزشکان بیمارستانهای امام خمینی (ره) و تامین اجتماعی سقز کرد و همچنین پنج دستگاه آمبولانس نیز از شهرستان های بانه (۲ دستگاه)، دیواندره (۲ دستگاه) و بوکان (یک دستگاه) به محل حادثه اعزام شدند.
بسیاری از مسئولان کشوری از جمله اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری، حسینعلی امیری معاون امور مجلس رئیس جمهوری، علی ربیعی سخنگوی دولت، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور و آیت الله سید محمد حسینی شاهرودی نماینده ولی فقیه در کردستان و بهمن مرادنیا استاندار کردستان در پیام های جداگانه علاوه بر عرض تسلیت این حادثه به مردم کردستان و بازماندگان متوفیان، رسیدگی و بررسی جوانب مختلف این حادثه را خواستار شدند.
نظر شما