علیدخت: خانواده تنیس‌روی‌میز نسبت به مجمع فدراسیون بی‌تفاوت نباشند

تهران-ایرنا- مربی سابق تیم ملی تنیس روی میز با بیان اینکه خانواده این رشته ورزشی نسبت به مجمع انتخاباتی فدراسیون بی‌تفاوت نباشند، گفت: بهتر است آنان محافظه‌کاری را کنار گذاشته و برای آینده بهتر تنیس روی‌میز وارد میدان شوند.

شانزدهم  آبان ماه دوره چهارساله مدیریت «مهرداد علیقارداشی» در فدراسیون تنیس روی میز تمام شد و در نهایت دوم آذرماه، «بهنام حبیب زاده» نایب رییس فدراسیون به‌عنوان سرپرست معرفی شد.

خانواده تنیس روی میز به انتخاب حبیب زاده که یار همیگشی قارداشی است، معترض بوده و او را در نتیجه انتخابات تاثیرگذار دانستند.

بر این اساس، وزارت ورزش  وجوانان روز گذشته زمان ثبت نام از نامزدهای ریاست فدراسیون را از نوزدهم آذرماه اعلام کرد تا تنور انتخابات این فدراسیون المپیکی، داغ شود.

«ابراهیم علیدخت» مربی باسابقه تنیس روی میز ایران در خصوص مجمع انتخاباتی این فدراسیون به ایرنا، ‌ گفت: معتقدم خانواده تنیس روی میز می توانند با جدی گرفتن این انتخابت آینده رشته ورزشی خود را در کشور را بدست گرفته و به نقطه مطلوب برسانند.

وی افزود: جوانان با استعداد و مدیران توانمندی در خانواده تنیس روی میز هستند که می توانند سکان هدایت این رشته ورزشی در کشور را برعهده بگیرند و کارهایی که بایستی انجام می شد و مغفول مانده را به سرانجام برسانند.

نماینده تنیس روی میز ایران دربازی های المپیک ۱۹۹۲ بارسلونا، ادامه داد:‌ در همین ارتباط پیشنهاد می کنم دور هم جمع شده و بر روی چند گزینه به اجماع رسیده و از آنان در انتخابات پیش رو حمایت کنیم.

به گفته وی خانواده تنیس روی میز به مدیرانی که تنها به دنبال شهرت در این خانواده هستند نیازی ندارد بر همین اساس پیشکسوتان باید به عرصه وارد شده و حمایت خود را به صورت آشکارا از نمایندگان منتخب، اعلام کنند.

وی که از روند مدیریت این فدراسیون در دوره قبل گلایه‌مند است، ادامه داد: مدیریت گذشته به دنبال حمایت از سه چهار بازیکن به منظور کسب نتایج مطلوب در بازی‌های آسیایی و ارائه گزارش به مدیران ارشد وزارت ورزش بود. با این  شرایط باید گفت آنان مدیریت در فدراسیون را با مدیریت در باشگاه اشتباه گرفته بودند.    

علیدخت در پاسخ به این سوال که چه دلایلی برای این ادعا دارید؟ اظهارداشت: مهم‌ترین دلیل به اعزام گزینشی به پورتورهای بین المللی باز می گردد. فدراسیون در این مسابقات تنها از برگزیدگان خود حمایت می‌کند و سایرین در صورتی به مسابقات اعزام می‌شوند که هزینه‌های ثبت نام‌ در مسابقات، ‌ تهیه بلیت و اقامت در کشور مقصد را بپردازند. سوال اینجاست با این شرایط ورزشکاران مستعدی که توان مالی مناسبی  ندارد چه کاری باید انجام دهد؟ بی شک او باید از این چرخه خارج و قید پیشرفت و شرکت در مسابقات بین‌المللی که در تعیین رتبه بندی جهانی تاثیر گذار است را بزند.

وی ادامه داد: این درحالی است که مدیریت قبل در مجمع انتخاباتی اعلام کرد برای گذران امور در فدراسیون بر حمایت‌های مالی وزارت ورزش تکیه نداشته و با جذب حمایت کننده‌های متعدد مالی، توان اداره این مجموعه را دارد.

این مربی نامدار تنیس روی میز، اضافه کرد: امروزه دیگر خبری از شناسایی استعدادهای درخشان و حمایت از آنان نیست و فدراسیون‌نشینان سر خود را با کسب قهرمانی در رقابت‌های رده‌های سنی موسوم به طرح های هوپس و قهرمانی در آن که فقط مربوط به کشورهای درحال توسعه است، دلخوش کرده اند. در حالیکه اعتقاد دارم اگر به ورزشکاران تنیس روی میز رسیدگی شود، توان درخشش در رویدادهای مهم ورزشی را دارند.

وی تاکید کرد: در تنیس روی میز تعداد کسانی  که در گذشته نه‌چندان دور قهرمان بوده و امروز به دلیل بی توجهی از ادامه راه در این رشته پشیمان شده اند، بسیار زیاد است.

علیدخت ادامه داد: ‌امیدوارم  وزارت ورزش در فرصت باقی مانده بی طرفی خود نسبت به یک یا ۲ نامزد احتمالی را ثابت کند تا فضا رقابتی شده و خانواده تنیس روی میز برای نامزدی در انتخابات آمادگی خود را اعلام کنند.

وی اطمینان داد: چنانچه انتخابات فرمایشی باشد، خانواده فرهیخته تنیس روی میز نامزدی را برای حضور در مجمع، معرفی نخواهد کرد.

مربی سابق تیم ملی تنیس روی میز، تاکید کرد: فدراسیون یک نهاد ملی است و چنانچه به آینده این ورزش در کشور حساس هستیم باید آن‌را درکشور توسعه دهیم؛ نه اینکه با جمع کردن ملی پوشان در یک تیم و شرکت آنان در لیگی که به صورت متمرکز در تهران برگزار می‌شود، تیشه به ریشه این ورزش بزنیم.

وی درخاتمه عنوان کرد: برای رهایی از این وضعیت خانواده تنیس روی میز باید محافظه کاری را کنار بگذارند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha