هرم تخصصی اعضای هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی تقویت شد

تهران- ایرنا- رییس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی گفت: هرم تخصصی اعضای هیات علمی، جذب‌ استادان نخبه و نیروهای سرآمد علمی در این پژوهشگاه تقویت شد.

حسینعلی قبادی امروز - دوشنبه - در نشست خبری هفته پژوهش که در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار شد به دستاوردهای ۱۵ گانه ساختاری و اجرایی موثر برای هفته پژوهش توسط این پژوهشگاه اشاره کرد و اظهار داشت: اقدامات همه جانبه ‌برای افزایش سطح رفاهی و معیشتی کارکنان همچنین پرداخت جدول معیشتی سالانه کم نظیر نسبت به پژوهشگاه‌ها و دانشگاه‌های شهر تهران توسط پژوهشگاه علوم انسانی صورت گرفت.
وی درباره دیگر دستاوردهای این پژوهشگاه افزود: حضور گسترده‌تر پژوهشگاه علوم انسانی در عرصه عمومی و استادان پراستناد در فضای مجازی یکی دیگر از دستاوردهای این پژوهشگاه است.

رییس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی همچنین گفت: مجوز مرکز نوآوری و اقدام برای راه‌اندازی آن که در حقیقت حرکت به سوی شکل‌گیری استارتاپ‌ها است، دریافت شد.
قبادی تاکید کرد: این اقدام صرفاً اهداف اقتصادی و اشتغال‌زایی را تعقیب نمی‌کند بلکه مقدمه حرکت پژوهشگاه به سوی تعمیق اثربخشی عینی و پیشبرد نتایج طرح‌های علوم‌انسانی به‌صورت کلینیکال و ارتباط مستقیم علم با جامعه است.
وی دیگر محورهای این دستاوردها را در هفته پژوهش اعلام کرد و اظهار داشت: ارتقای رتبه پرتال علوم‌انسانی و رشد آن در رتبه‌بندی الکسا با ۴۵۷ پله صعود توسط این پژوهشگاه انجام شد.


وی افزود: توسعه طرح ‌های کاربردی و ورود پژوهشگاه به موسسه علمی نسل سوم جدی تر شده است؛ در همین ارتباط باید یادآور شد برای نخستین بار تعداد قراردادهای پژوهشی با دستگاه‌های اجرایی به ۴۲ طرح رسید.
این مقام مسئول تصریح کرد: این قراردادها با احتساب طرح‌های کارفرمایی غیرموظف از قبیل طرح جامع اعتلای معطوف به پیشرفت کشور نزدیک به ۵۵ پروژه می‌رسد.
رییس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی گفت: فعالیت‌های در خور توجه مربوط به اقتصاد مقاومتی و بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی با برگزاری بیش از ۱۰ نشست علمی انجام شد و حدود ۶ جلد کتاب در حوزه اقتصاد مقاومتی توسط پژوهشگاه علوم انسانی به چاپ رسید.
قبادی تاکید کرد: در این چند سال، آزمایشگاه زبانشناسی که دارای مجهزترین دستگاه ضبط دقیق تجزیه و تحلیل آواها، دستگاه پیشرفته و نرم‌افزار تجزیه و تحلیل داده‌های زبانی است توسط پژوهشگاه علوم انسانی مجهز شد.
وی درباره دیگر دستاوردهای پژوهشی پژوهشگاه علوم انسانی گفت: نزدیک به ۶۰ جلد کتاب و گزارش علمی اعّم از کتاب‌های کار حاصل طرح‌های داخلی یا کتاب‌های پیشنهادی از سوی محققان توسط این پژوهشگاه به چاپ رسید.
وی ادامه داد: برگزاری کرسی‌های نقد و مناظره و نوآوری به ۱۲ کرسی رسید که در مقایسه با سال گذشته ۲۵ درصد رشد دارد.
رییس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی درباره آخرین محور دستاوردهای این پژوهشگاه خاطرنشان کرد: فعالیت‌های ترویجی‌سازی و عمومی‌سازی علم با مباحث کاربردی و روزآمد به بیش از ۵۰۰ فعالیت از دیگر اقدامات این پژوهشگاه است.
قبادی همچنین گفت: در کنار این دستاوردها باید به نهایی شدن تحوّل ساختاری در پژوهشکده دانشنامه‌نگاری اشاره کرد که مراحل نهایی انتقال آن در سال جدید صورت گرفت.
وی ادامه داد: تأثیرات کوشش برای ارتقای کیفیت در این واقعیت‌ها به چشم می‌خورد و به عنوان مثال می توان به رشد کیفیت مجلّات و رسیدن چهار مجله علمی- پژوهشی به درجه Q۱ اشاره کرد.
رییس پژوهشگاه علوم انسانی ادامه داد: برای نخستین بار چاپ مقالات برتر در نشریات معتبر جهانی از مرز ۱۲ مقاله در سال گذشت.
وی تاکید کرد: تقویت شبکه نخبگانی و رساندن آن به سه هزار نفر از سراسر کشور، اقدام دیگر پژوهشگاه علوم انسانی بود.

به گزارش ایرنا، هفته پژوهش از هفته آینده در دانشگاه ها و مراکز پژوهشی آغاز به کار می کند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha