صلاح این کار را در فوریه ۲۰۱۶ در دیدار آ.اس رم مقابل پالرمو نیز انجام داد و شب گذشته بار دیگر آن را تکرار کرد تا صعود قرمزهای آنفیلد به لیگ قهرمانان قطعی شود.
مرد مصری در به ثمر رساندن گل از زوایایی که به نظر غیرممکن است، تخصص پیدا کرده حتی مواقعی که با بیشترین سرعت ممکن و تحت فشار در پی توپ میدود.
البته او نخستین بازیکنی نیست که از زوایای بسته موفق به گلزنی میشود. در واقع پیش از او نیز نمونههای خاطره انگیز زیادی در تاریخ وجود دارد (گل مارکو فن باستن در سال ۱۹۸۸ به شوروی سابق) اما گل شب گذشته صلاح این فرصت را در اختیار ما قرار داد تا با حساب و کتاب ریاضی نشان دهیم، ستاره فراعنه چقدر کارهای سخت را راحت انجام میدهد.
صلاح در موقعیتی مشابه فن باستن قرار داشت، چیزی در حدود ۴.۵ متر دور از خط دروازه و در کنج محوطه جریمه؛ ۱۶.۵ متر فاصله تا تیر نزدیک و تقریبا ۲۴ متر فاصله تا تیر دور.
با در نظر گرفتن این اعداد، میتوان محاسبه کرد که صلاح زاویهای در حدود ۴.۳ درجه و منطقهای را با ۱.۳ متر عرض و فاصله ۱۶.۵ متری تا دروازه برای ضربه به توپ و چسباندن آن به تور در اختیار داشته است.
و اگر این زوایا به اندازه کافی عمق سختی کار را نشان نمیدهد، بیایید فراموش نکنیم که او این کار را در نهایت سرعت (البته در زمان زدن ضربه کمی از سرعت خود کاست) و تحت فشار «استانکوویچ» و «جرومی اونگوئنه» گلر و مدافع سالزبورگ انجام داد.
یک گل فوق العاده که ثابت میکند تمام کارهای سختی را که وی با دروازههای کوچک در زمینهای تمرینی مِلوود (زمین تمرینی لیورپول) انجام داده، ارزشش را داشته است.
نظر شما