خلیل رنجبر روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این تعداد نوآموز بدو ورود به دبستان در برنامه ملی سنجش سلامت و آمادگی تحصیلی به عنوان دیرآموز تشخیص داده شدند و در مدارس عادی مشغول به تصیل هستند.
وی افزود: آموزش و پرورش استثنایی استان روزهای پنجشنبه هر هفته برای این دانشآموزان در کنار کلاسهای عادی کلاسهای ضمیمه به مدت سه ساعت تشکیل میدهد که این کلاسها نیز از ۱۵ آذر شروع شده و تا پایان اردیبهشت سال آینده ادامه دارد.
رییس آموزش و پرورش استثنایی کردستان گفت: تعداد دانش آموزان این کلاس ها حداکثر ۱۰ نفر است وفرصتهای بسیاری برای یکپارچه شدن دیرآموزان درفرآیند تعلیم و تربیت و فعالیت های عادی مدرسه فراهم میشود.
وی اضافه کرد: علاوه بر این تعداد دانشآموزپایه اول، یک هزار و ۷۹۹ نفر دیرآموز نیز در پایه دوم و ۹۰۰ نفر در پایه سوم ابتدایی مدارس عادی مشغول به تحصیل بوده و از ما خدمات آموزشی، پرورشی و توانبخشی دریافت میکنند.
رنجبر با اشاره به برگزاری کارگاههای آموزشی، تخصصی و توانمندسازی برای آموزگاران دارای دانش آموزان دیرآموز افزود: معلمانی که با دانشآموزان دیرآموز سروکار دارند باید آموزش مناسب و دورههای مربوط را بگذرانند و دارای شناخت کافی از دانش آموزان و نحوه ارتباط با خانوادههای آنان باشند.
وی یادآور شد: تلفیق دیرآموزان در مدارس عادی گامی مؤثر در ترویج عدالت آموزشی است و آموزش و پرورش استثنایی استان با تمام توان در راستای خدمات رسانی مناسب با این دانشآموزان تلاش میکند.
در سال تحصیلی جاری هشت هزار دانش آموز با نیازهای ویژه (استثنایی) در مدارس عادی و مراکز آموزشی ویژه استان مشغول به تحصیل هستند.
نظر شما