«مجید مشهدی» روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: آموزشهای فنی و حرفهای در سه سطح مقدماتی، پایدارسازی و توسعه اشتغال و کسب مهارتهای فنی و ایجاد فرصت شغلی انجام میشود.
وی اظهار داشت: مددجویان پس از گذراندن دورههای آموزشی میتوانند از تسهیلات اشتغال از ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلیون ریال بهرهمند شوند.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان مرکزی گفت: طبق تفاهمنامه کمیته امداد و مرکز آموزش فنی و حرفهای، مددجویان این نهاد حمایتی در زمینه خیاطی، آرایشگری، عکاسی و تصویربرداری، میناکاری، حسابداری، پرورش دام و زنبور عسل را آموزش دیدند.
مشهدی با بیان اینکه حرفه آموزان از ۱۸ تا ۴۶۰ ساعت در دوره آموزشی شرکت و موفق به دریافت گواهینامه مهارت شدهاند، افزود: اشتغال مددجویان این نهاد بهترین راه برای توانمندسازی این قشر است که در این رابطه از هرگونه اقدام لازم برای تحقق این مهم استفاده میشود.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان مرکزی گفت: تمرکز بر استعدادیابی و کسب مهارت از برنامههای کمیته امداد امام در مسیر توانمندسازی مددجویان تحت حمایت است.
مشهدی افزود: سال گذشته یک هزار و ۷۷۲ نفر در دورههای آموزش فنی و حرفهای ویژه مددجویان کمیته امداد استان مرکزی شرکت داشتند که ۷۹۸ نفر معادل ۴۵ درصد صاحب شغل شدند.
۸۱ هزار و ۸۱۶ نفر در قالب ۴۴ هزار و ۸۲۴ خانوار از خدمات حمایتی کمیته امداد حضرت امام خمینی (ره) استان مرکزی بهرهمند هستند.
نظر شما