دانشگاه آزاد با ۱۷۸ محصول در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی حاضر می‌شود

تهران- ایرنا- رییس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد گفت: دانشگاه با ۱۷۸ محصول نوآور در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی حاضر می شود.

بابک نگاهداری امروز شنبه در نشست خبری هفته پژوهش و فناوری اظهار کرد: دانشگاه آزاد ۲۵ هزار عضو هیات علمی تمام وقت، ۳۵ هزار استاد مدعو و یک میلیون و دویست هزار جامعه دانشجویی دارد. این مجموعه با سرمایه انسانی و  ۱۱ هزار آزمایشگاه و کارگاه و ۱۴۷ هزار تجهیزات آزمایشگاهی، ۱۳۰ مرکز رشد و هزار و ۱۲۵ شرکت فعال، مجموعه‌ای توانمند و کم نظیر در کشور است.

وی افزود: این دانشگاه چندین سال است که جشنواره پژوهش را برگزار می کند و در راستای تحقیق و فناوری تقدیر از فناوران هفتمین جشنواره فرهیختگان دانشگاه آزاد مورد توجه است.

به گفته معاون دانشگاه آزاد، این جشنواره از اردیبهشت ۹۸ کلید خورد و آیین برگزاری و ابلاغ به واحدها و کسب نظرات از آثار از واحدهای مختلف آغاز شد.

نگاهداری در ادامه درباره برگزاری جشنواره اظهار کرد: این جشنواره در سه سطح واحدهای دانشگاهی، استانی و ملی برگزار می شود. برگزیدگان واحدهای دانشگاهی در سطح استان به رقابت می پردازند و همچنین در سطح سوم برگزیدگان استان ها در سطح کشوری با یکدیگر رقابت می کنند و در نهایت با حضور روسای دانشگاه مورد تقدیر قرار می گیرند.

به گفته وی، جشنواره فرهیختگان در حوزه کتاب های نمونه، مجلات علمی، آزمایشگاه های نمونه، مراکز رشد، کرسی های ترویجی، انجمن های علمی کاربردی موفق، انتخاب معاون پژوهشی برتر، رساله ها و پایان نامه های برتر، باشگاه و پژوهشگران برگزیده، انتخاب واحدهای دانشگاهی نمونه و مدارس برتر سما برگزار می شود.

رییس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد گفت: در مجموعه داوری های صورت گرفته، آثار منتخب از ۲۲ استان انتخاب شدند و از میان آنها ۷۷ پژوهشگر معرفی و تقدیر می شوند.

نگاهداری با بیان اینکه واحد نجف‌آباد دانشگاه آزاد با داشتن ۹ پژوهشگر در صدر واحدهای این دانشگاه قرار دارد، یادآور شد: در رتبه بندی میان استان‌ها، اصفهان با ۱۶ برگزیده در رتبه اول، یزد با ۷ برگزیده در رتبه دوم، استان تهران و قزوین در رتبه سوم و  آذربایجان و گیلان در رتبه چهارم قرار دارند. 

وی گفت: پژوهشگران جشنواره فرهیختگان ۲۷ آذر ماه در سالن شهید مطهری سازمان مرکزی دانشگاه آزاد مورد تقدیر قرار می گیرند. برگزاری این جشنواره تحولی در حوزه فناوری این دانشگاه محسوب می‌شود.

رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد از افزایش سه تا پنج برابری جایزه به فناوران خبر داد و گفت: پس از فراخوان حضور دانشگاه آزاد به واحدهای دانشگاهی بیش از ۹۰۰ محصول از سازمان‌های مختلف به دبیرخانه معرفی شدند و در نهایت پس از داوری ها  ۱۷۸ محصول برای نمایش انتخاب شد. در واقع دانشگاه آزاد با یک ششم ظرفیت واقعی خود در این جشنواره حضور می‌یابد.

نگاهداری همچنین خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد روزهای ۲۶ و ۲۷ آذرماه در نمایشگاه بین المللی حاضر می‌شود و محصولاتی را که نوآوری در آنها لحاظ شده را به نمایش می گذارد.

سراهای نوآوری دانشگاه ایده را به ثروت تبدیل می‌کنند

معاون تحقیقات و فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد در ادامه نشست خبری به مناسبت هفته پژوهش، اظهار کرد: در دانشگاه آزاد با توجه به رویکرد اقتصادی به سمت تجاری سازی و رسیدن به ثروت از محصول دانش بنیان مورد توجه قرار گرفته است.

روح الله دهقانی فیروزآبادی افزود: برای بهبود فعالیت‌های پژوهشی و فناورانه دانشگاه، معاونت فناوری و پژوهش از یکدیگر منفک شدند و همکاری میان این دو حلقه بوجود آمد تا این چرخه با موفقیت به هدف خود دست یابد.

فیروزآبادی همچنین از تصویب و ابلاغ آیین نامه سراهای نوآوری در دانشگاه آزاد خبر داد و گفت: آزادی عمل، نوآوری و ویژگی های آیین نامه برای تمامی فناوران و دانشگاه یک فرصت ویژه خواهد بود تا فناوران با آگاهی زیست بوم به خانواده دانشگاه آزاد بپیوندند.

دهقانی فیروزآبادی خاطرنشان کرد: از نگاه دانشگاه آزاد نسل چهارم تنها به اهالی دانشگاه مختص نمی‌شود، بلکه تمام شرکت‌های دانش‌بنیان و فناوران که بخواهند به پارک علم و فناوری ملحق شوند، در گروه نسل چهارم قرار می گیرند.

وی ادامه داد: سراهای نوآوری بستر تخصصی مراکز رشد تخصصی است تا ایده نوپا به شرکت های ثروت آفرین تبدیل شود.

نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی از ۲۶ تا ۲۹ آذر ماه امسال برگزار می‌شود و دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این نمایشگاه حضور جدی خواهد داشت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha