اعلام آمادگی کامل پایگاه‌های کوهستانی هلال‌احمر

تهران - ایرنا - رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از آمادگی کامل پایگاه‌های امداد و نجات کوهستان این سازمان با توجه به شروع بارش برف و باران و افزایش میزان استفاده کنندگان از ورزش های زمستانی و صعودهای کوهنوردی در تفرجگاه‌ها و مناطق کوهستانی خبر داد.

مرتضی سلیمی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا اظهار داشت: در اجرا و برگزاری طرح امداد و نجات زمستانه هلال احمر ۶۰ پایگاه کوهستان هلال احمر در سراسر کشور در آمادگی کامل قرار گرفته اند و همه تیم های امداد و نجات کوهستان به تلفن های ماهواره ای مجهز هستند.
وی افزود: این گروه های امدادی همچنین در صورت اطلاع از حوادث و سوانح کوهستانی برای کوهنوردان گرفتار و مضطر در ارتفاعات در مواردی مانند سرمازدگی، سقوط از ارتفاعات کوهستانی، هایپوترمی (افت دمای بدن) و آذرخش، صاعقه و جستجو و نجات افراد در راه مانده در کوهستان به کمک کوهنوردان مصدوم می شتابند.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر اضافه کرد: این گروه های امدادی با تعاریف پایه، مراحل نجات، گره ها، سیستم فرماندهی حادثه (ICS)، ابزارشناسی، صعود سنگ نوردی، صعود از طناب، اصول برپایی کارگاه های نجات در کوهستان و ابزارگزاری و رول کوبی(فلاشینزوک) آشنا هستند.
سلیمی نجات فنی (Technical Rescue)، بقا در کوهستان (Mountain Survival )، جستجو در کوهستان (Mountain Search)، نجات شخص در کوهستان (MountainselfRescue) و حالت تعادل در ارتفاعات کوهستانی (spanish pendulum) را از دیگر ویژگی های این گروه های امداد و نجات در کوهستان عنوان کرد.
این مقام مسئول در جمعیت هلال احمر با بیان اینکه طرح ملی امداد و نجات زمستانه هلال احمر با حضور پنج هزار و ۱۱۳ (نفر در روز) امدادگر و نجات‌گر عملیاتی از روز (چهارشنبه ۲۰ آذر) به صورت رسمی در سراسر کشور آغاز شده است، گفت: در اجرا و برگزاری این طرح ملی امداد و نجات نیروهای عملیاتی با بهره گیری از هزار و ۲۴۶ پایگاه ثابت و موقت جمعیت هلال احمر در سراسر کشور به ارائه خدمات امدادی از جمله کمک به در راه ماندگان و افراد گرفتار در شرایط جوی برف و یخبندان و ارائه کمک های اولیه، اسکان و تغذیه اضطراری به آسیب دیدگان احتمالی انواع حوادث و سوانح ترافیکی و غیر ترافیکی و سوانح غیر مترقبه در شرایط نا پایدار و بحرانی در فصل زمستان خواهند پرداخت.

وی از هموطنان خواست در صورت قرار گرفتن در شرایط اضطراری عمومی یا پیچیده انواع حوادث و سوانح طبیعی، غیرطبیعی و انسان ساخت با شماره اضطراری ملی ۱۱۲ تماس بگیرند.

سلیمی افزود: تلفن گویای «ندای امداد» با شماره ۱۱۲ در هر جا که پوشش تلفن همراه وجود داشته باشد، بدون نیاز به سیم کارت در دسترس است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha