رحیم بایزیدی روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در نخستین روز فعالیت این سینمای سیار فیلم سینمایی «منطقه پرواز ممنوع» چهار بار برای ۶۰۰ نفر از دانشآموزان دختر مقاطع تحصیلی متوسط اول و دوم این شهرستان در کانون فجر این شهرستان اکران شد.
وی با اشاره به اینکه این دانشآموزان با بلیتهای نیمبها به تماشای این فیلم سینمایی پرداختند، اضافه کرد: در صورت فراهم بودن شرایط جوی امکان اکران فیلم در محوطه پارک خبرنگار و پارک شیخ شلتوت و در فضای روباز نیز وجود دارد.
«بایزیدی» گفت: اکران فیلمها ویژه رده سنی نوجوانان بر اساس درخواست آموزشوپرورش و سایر ارگانهای دولتی انجام میشود.
وی با بیان اینکه تاکنون آموزشوپرورش شهرستانهای نقده و شاهیندژ نیز برای اکران فیلم درخواست دادهاند، اظهار داشت: این هفته مقرر شده این فیلم برای دانشآموزان شاهیندژی انجام شود.
وی افزود: اکران فیلمها در این سینمای سیار به صورت نسخه دیجیتالی بوده و فیلمها پس از ذخیره در حافظه دستگاه، بر روی پرده نمایش آن قرار میگیرد و در هیچ مرحلهای از «نگاتیو» (فیلم نواری) استفاده نمیشود.
وی با اشاره به اینکه سینمای سیار قابلیت حمل آسان و امکان انتقال به سایر شهرستانهای جنوب آذربایجانغربی و حتی مناطق روستایی را دارد، اضافه کرد: این سینمای سیار با توجه به برنامهریزیها و استقبال تماشاگران امکان اکران حداقل ۴۰ فیلم سینمایی را در هر ماه داراست.
وی افزود: تجهیزات مورد نیاز این سینمای سیار دیجیتالی مدتی قبل به ارزش بیش از ۲ میلیارد ریال از سوی انجمن سینمای جوانان خریداری شده بود.
رییس انجمن سینمای جوانان مهاباد افزود: با توجه به نقش انکارناپذیر سینما در ارتقای فرهنگ عمومی، تلاش میشود تا به واسطه این هنر و پخش فیلمهای موثر، آداب و روابط صحیح اجتماعی به مخاطبان این پرده نقرهای منتقل شود.
وی با اشاره به اینکه از چند سال قبل فعالیت تنها سینمای مهاباد متوقف شده بود، اظهار داشت: راهاندازی سینمای سیار میتواند تا حدودی خلاء موجود در این زمینه را تا راهاندازی مجدد این سینما پر کند و بر تعداد مخاطبان هنر سینما بویژه در مناطق کمبرخوردار و روستایی بیافزاید.
وی با اشاره به سابقه سینمای سیار در مهاباد نیز گفت: در اوایل دهه ۱۳۵۰ نیز یک سینمای سیار در مهاباد راهاندازی شده بود که پس از مدتی فعالیت آن متوقف شد.
انجمن سینمای جوانان مهاباد یکی از انجمنهای ۶۰ گانه سینمای جوانان در ایران است که از سال ۱۳۶۶ در این شهرستان راهاندازی شد و تاکنون به بیش از سه هزار هنرجو در رشتههای مختلف فیلمسازی، تدوین، عکاسی و غیره آموزش دیدهاند و هماکنون دارای ۱۰۰ نفر عضو فعال است.
مهاباد ۲۳۷ هزار نفر جمعیت دارد و از قطبهای مهم فرهنگی و هنری آذربایجانغربی به شمار میرود.
نظر شما