محمدتقی احمدی روز چهارشنبه در مراسم سومین همایش زیست فناوری در سالن شهید چمران دانشگاه تربیت مدرس با اشاره به اینکه ما رتبه ۱۳ دنیا در حوزه بیوتکنولوژی را داریم و در منطقه غرب آسیا بدون رقیب هستیم، گفت: کشور با وجود تحریمها و نیز وابستگی این رشته به تجهیزات و تکنولوژی، توانسته موفقیتهای خوبی در این زمینه بدست آورد و جزو چند کشور برتر این حوزه در دنیا باشد.
وی با اشاره به اینکه امروزه بیوتکنولوژی یک فرایند و دانش غریب در کشور نیست، اظهار داشت: این علم در کشور فراگیر شده و استفادههای فراوانی از آن میشود.
احمدی ادامه داد: هرچند از نظر توان پژوهشی و علمی بسیار بالا هستیم، اما نیازمند فراهم کردن شرایط مطلوبتری از نظر بهره اقتصادی برای پژوهشگران خودمان هستیم.
وی افزود: سامانههای سرمایهگذاری، ایجاد کسب و کار و کارآفرینی در برخی حوزهها مانند داروسازی یا برخی رشتههای کشاورزی نسبتا شکوفا شده، اما حوزههایی مانند سلولهای بنیادی، پزشکی، علوم زیستی و سلولی ملکولی هنوز از سازو کار مناسب برخوادار نبوده تا فارغالتحصیلان توانمند بتوانند به راحتی در بازار کار جذب شوند.
احمدی اظهار امیدواری کرد که بتوانیم فرایندهای کسب و کار و سیستم کارآفرینی را در این حوزه از طریق پارک علم و فناوری دانشگاه و با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در سالهای نزدیک سامان دهیم تا بسیاری از نخبگان و جوانان توانمند بعد از فارغالتحصیلی بتوانند در حوزه بیوتکنولوژی در بخش اقتصادی و ارایه خدمات مطلوب به مردم درخشش داشته باشند.
نظر شما