کاهش آلودگی هوا نیازمند توسعه و تجهیز ناوگان عمومی است

تبریز- ایرنا - امام جمعه تبریز عامل بخشی از آلودگی هوا را فرسوده بودن ناوگان حمل و نقل عمومی عنوان کرد و گفت: امروزه مسائل زیست محیطی از جمله آب، خاک، هوا و جنگل اهمیت بسیاری دارند و باید تمامی اقدامات با در نظر گرفتن حفاظت از این عناصر انجام شود.

حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمدعلی آل هاشم روز چهارشنبه در همایش گرامیداشت روز حمل و نقل در پایانه مسافربری شهرداری تبریز، گفت: اتوبوس های داخل شهر تبریز نیازمند نوسازی هستند و دولت و وزارت کشور باید در این رابطه با شهرداری همکاری کنند.

وی با تقدیر از تلاش رانندگان حوزه حمل و نقل دورن شهری و برون شهری ادامه داد: وضعیت نامطلوب اتوبوس های داخل شهر تبریز آلودگی های روزهای فصل سرد سال را باعث شده است از این رو باید تلاش ها برای نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی بیش از گذشته باشد.

وی هدایت ناوگان حمل و نقل عمومی توسط رانندگان، لوکوموتیورانان، خلبانان و ناخدایان کشتی را کار سنگین و پر مسئولیت دانست و گفت: تامین امنیت جان و مال مردم و امانتداری از ویژگی های اخلاقی رانندگان اتوبوس و تاکسی است که نمونه بارز آن را در اجتماع بارها شاهد بوده ایم‌.

شهردار تبریز هم با بیان اینکه طبق قانون ۸۷.۵ درصد از هزینه های اتوبوسرانی را باید دولت تامین کند، گفت: شهرداری تبریز با خریداری ۸۰دستگاه مینی بوس، برای توسعه حمل و نقل ترکیبی گام های موثری برداشته است.

ایرج شهین باهر از ارائه تسهیلات کم بهره جهت خرید دوچرخه برای شهروندان خبر داد و گفت: طی تفاهم نامه ای که با بانک شهر امضا خواهیم کرد، شهروندان می توانند برای خرید دوچرخه از این بانک وام دریافت کنند که این اقدام در راستای تشویق شهروندان برای استفاده از دوچرخه و توسعه حمل و نقل پاک صورت می گیرد.

وی با اشاره به اجرای طرح زوج یا فرد خودرو در محدوده مرکزی تبریز اعلام کرد: پس از اجرای این طرح، بیش از ۳۷درصد از تراکم خودروها در مرکز شهر کاهش یافته است و بطور حتم بدون اجرای این طرح شاهد روزهای آلوده بیش تری در تبریز بودیم.

مدیرعامل سازمان پایانه های مسافربری شهرداری تبریز هم از جابه‌جایی بیش از ۲میلیون نفر از طریق پایانه‌های مسافربری در ۳ماه اخیر تبریز خبر داد.

حسین عادلی سعدآباد گفت: روزانه ۱۲هزارنفر به پایانه مسافربری تبریز وارد و ۱۳هزار نفر از آن خارج می شوند که در ایام تعطیل مجموعه ورود و خروج پایانه به ۳۰هزار نفر هم می رسد.

وی با بیان اینکه ۸۰۰دستگاه اتوبوس زیر نظر سازمان پایانه های مسافربری مشغول فعالیت هستند، افزود: در سه ماه گذشته بیش از ۲میلیون مسافر در پایانه های مسافربری شهرداری تبریز جا به جا شده اند که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته افزایش یافته است.

عادلی سعدآباد همچنین اعلام کرد: ۱۲جایگاه سی ان جی زیر نظر این سازمان فعالیت دارند که ۱۶هزار دستگاه خودرو از این جایگاه های سوخت گیری کرده اند.

در پایان این همایش از تعدادی از فعالان و پیشکسوتان حوزه حمل و نقل عمومی تجلیل شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha