۲۷ آذر ۱۳۹۸، ۲۲:۰۹
کد خبر: 83600219
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

هرمزگان الگوی موفق پیوند علم و صنعت است

۲۷ آذر ۱۳۹۸، ۲۲:۰۹
کد خبر: 83600219
هرمزگان الگوی موفق پیوند علم و صنعت است

بندرعباس-ایرنا- ارتباط بخش های علمی با تولیدکنندگان تضمین کننده موفقیت حوزه صنعت است و با توجه به همکاری نزدیک دانشگاه ها و مراکز علمی با تولیدکنندگان هرمزگان می توان این استان را الگوی موفق پیوند این دو بخش معرفی کرد.

ایرج حیدری معاون اقتصادی استاندار هرمزگان چهارشنبه در مراسم پایانی اولین همایش ملی ریخته گری مداوم در فولاد افزود: بستر حمایت همه جانبه علمی و اجرایی از صنعت وجود دارد و شرکت های فولاد استان نیز می توانند با بهره گیری از این فرصت به سقف تولید تعیین شده ۱۰میلیون تن در سال طی ۶سال آینده دست یابند.

برگزاری کارگاه پنج تخصصی در همایش ۲روزه

 

علیرضا کاظمی معاون تکنولوژی و توسعه شرکت فولاد هرمزگان نیز در مراسم پایانی همایش ملی ریخته گری مداوم فولاد گفت:طی ۲روز برگزاری این همایش پنج پنل (کارگاه)  تخصصی برگزار شد و ۱۵ مقاله داخلی و ۲ مقاله خارجی ارائه شد و ۲۴ مقاله به صورت پوستر چاپ شد.

شناخت فرآیند ریخته گری پیش نیاز حضور در بازار صادراتی

مدیرعامل فولاد هرمزگان نیز پس از مراسم پایانی در جمع خبرنگاران با اشاره به اهمیت و دستاوردهای این همایش اظهار داشت: خودکفایی در صنعت فولاد و کسب قدرت رقابت در بازارهای جهانی و صادرات موفق محصولات فولادی نیازمند شناخت و مدیریت صحیح فرایند ریخته گری مداوم است.

فرزاد ارزانی ادامه داد: این شناخت نیز تنها با تقسیم درست وظایف میان پژوهشگاه ها ، دانشگاه‌ها، شرکت‌های دانش‌بنیان و تولیدکنندگان فولاد به دست می آید.

به گفته این مدیرصنعتی اگر  ارتباط و تقسیم وظایف بخش های یادشده  با موفقیت انجام شود ابتدا به فناوری ریخته گری دست می یابیم و پس از آن دانش و فناوری به تولید تبدیل خواهد شد.

وی یکی از اهداف برگزاری همایش ریخته گری مداوم فولاد در بندرعباس را تسهیل این ارتباط و ساختارسازی و قراردادن افراد فعال این بخش ها در کنار یکدیگر دانست.

اولین همایش ملی ریخته گری مداوم فولاد ۲۶آذر به میزبانی فولاد هرمزگان آغاز شد و تا ۲۷آذر ادامه داشت.

در این همایش فعالان صنعت فولاد کشور و پژوهشگران دانشگاه ها و مراکز علمی کشور شرکت کردند.

۵۳ مقاله در این همایش ارائه شده که  ۴۵ مقاله از صنعت و ۸ مقاله از دانشگاه ها به این همایش راه یافت

ریخته گری مداوم به عنوان یک فرایند میانی مهمترین عملیات تولید فولاد است که در همایش یاد شده، مباحث  بومی سازی و توسعه فناوری، بهبود کیفیت محصول، فرایند تولید و شبیه‌سازی و  فناوری اطلاعات در ریخته‌گری مداوم در کارگروه‌های تخصصی مورد بررسی قرار گرفت.

این همایش با معرفی طرح ها و مقاله برتر و تقدیر از برگزیدگان شامگاه چهارشنبه در بندرعباس پایان یافت.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha