دادستان سردشت روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در این طرح که پیش بینی شده است پس از برگزاری آیینهای نماز جمعه در شهرهای مختلف این شهرستان برگزار شود، مشکلات مردم منطقه و روستاهای اطراف بررسی و زمینه دیدار چهره به چهره مردم و مسوولان قضایی سردشت فراهم خواهد شد.
ولی خداکرمی بیان کرد: طرح یک مسجد یک حقوقدان در راستای تحقق اهداف و سیاستهای کلی قوه قضاییه و اجرایی کردن منویات مقام معظم رهبری و تأکیدات ریاست این قوه در زمینه ارتقای سواد حقوقی و قضایی و گسترش میزان مشاورههای حقوقی در جامعه بوده است.
وی اظهار داشت: در نخستین روز از اجرای این طرح موضوعهای مختلفی توسط مراجعهکنندگان مطرح شد که بیشتر مربوط به مشکلات خانوادههای زندانیان و راهکارهای آزادی آنها، اعسار از پرداخت جزای نقدی، طلاق، پروندههای رومینی (پروندههای مجروحان ناشی از مهمات باقیمانده جنگ تحمیلی) و غیره بوده است که نسبت به بررسی آنها اقدام میشود.
وی رشد و ارتقای فرهنگ حقوقی مردم و آشنا کردن آنان با حقوق و وظایف شهروندی، فرهنگسازی در زمینه چگونگی مراجعه به دستگاه قضایی و استیفای حقوق فردی و اجتماعی، صلح و سازش و حل اختلافات و دعاوی را از دیگر اهداف برگزاری این طرح عنوان کرد.
«خداکرمی»، افزود: با اجرای این طرح شاهد ارتقای فرهنگ قانونگرایی، زمینهسازی برای تحکم بنیان خانواده و کاهش طلاق، کاهش حجم پروندههای وارد شده به دستگاه قضایی، افزایش اعتماد عمومی به دستگاه قضایی و ارتقای جایگاه اثر بخش آن و متصدیان امر قضا در میان مردم خواهیم بود.
وی از ایجاد امکان ارتباط پیامکی شهروندان با دادستانی نیز خبر داد و گفت: به زودی شماره تلفن مستقیم دادستان سردشت برای ارائه شکایت و گزارشهای مستقیم مردمی در اختیار شهروندان قرار خواهد گرفت که این امر در آگاهسازی شهروندان و پیشگیری از وقوع جرم بسیار مهم است.
دادستان سردشت با دعوت از افراد با نفوذ شهرستان برای کمک به کاهش پروندههای ورودی به دستگاه قضایی بیان کرد: از روحانیان، معتمدان و ریشسفیدان جامعه برای برقراری صلح و سازش و کاهش ورودی پروندهها و نیز پیشگیری از وقوع جرم درخواست مشارکت و همکاری میکنیم.
شهرستان مرزی سردشت با ۱۲۰ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجانغربی و در امتداد مرز ایران با شمال عراق واقع است.
نظر شما