عبدالرضا میقانی شامگاه شنبه در همایش تخصصی درباره حفاظت از محیط زیست در دفتر انجمن توسعه و آبادانی مهدیشهر با حضور «ماریا دوتسنکو» رئیس مرکز اطلاعات سازمان ملل متحد افزود: ایجاد مرکز پژوهش برای انجام کارهای تحقیقاتی به منظور حفظ گونههای جانوری و گیاهی ارزشمند و در خطر انقراض در شهرستان مهدیشهر ضرورت دارد.
وی ادامه داد: عریضترین بخش از جنگلهای هیرکانی که ثبت جهانی یونسکو شد در شمال شهرستان مهدیشهر است که همین رویداد مهم نشان از اهمیت توجه به احیای این منطقه از طریق انجام کارهای تحقیقاتی و ضرورت ایجاد مرکز پژوهش است.
فرماندار مهدیشهر خاطرنشان کرد:منطقه حفاظتشده پرور با مساحت ۳۷ هزار هکتار با برخورداری از تنوع اقلیمی ذخایر حیاتی، زیستمحیطی و حیاتوحش و دارای نادرترین گونههای گیاهی و جانوری ایران جزو مناطق حفاظتشده چهارگانه کشور محسوب میشود که باید در سطح ملی و بینالمللی مورد توجه قرار بگیرد.
وی یادآور شد: جلوگیری از خسارت به حیات وحش و محیط زیست از طریق کنترل دام مازاد بر ظرفیت مراتع، جلوگیری از تخریب مراتع و جنگلها و آموزش نیروهای انسانی محقق میشود.
فرماندار مهدیشهر اظهار داشت: مشارکت سازمانهای مردمنهاد، بخش خصوصی و نهادهای بینالمللی برای برنامهریزی و مدیریت صحیح نقشی مهم در زمینه بهرهبرداری مناسب از منابع طبیعی دارد.
در نشست تخصصی درباره طرح مشارکت محور دشت چلیم، ترویج شیوه نوین دامداری در جهت کاهش فشار بر مراتع ، در راستای حفاظت از گونه در حال انقراض یوزپلنگ آسیایی با حضور ماریا دوتسنکو رییس مرکز اطلاعات سازمان ملل متحد در تهران و جمعی از مسیولان استانی بحث و تبادل نظر شد.
رئیس مرکز اطلاعات سازمان ملل متحد در ایران به منظور حضور در همایش تخصصی درباره حفاظت از محیط زیست و آیین گشایش نمایشگاه عکس و اسناد تاریخی همکاری ایران و سازمان ملل متحد به استان سمنان سفر کرده است.
سمنان- ایرنا- فرماندار مهدیشهر با اشاره به تنوع گیاهی و جانوری این شهرستان، گفت: مرکز پژوهشی زیستمحیطی متناسب با حیاتوحش در مهدیشهر ایجاد شود.