پیوند بین صنعت و تولید با دانشگاه‌ها بیشتر شود

زاهدان- ایرنا- استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه پژوهش باید به تولید مطلوب منجر شود گفت: پیوند بین بخش صنعت و تولید با دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی و تحقیقاتی باید بیشتر شود.

 احمدعلی موهبتی چهارشنبه شب در کارگروه تخصصی آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری سیستان و بلوچستان اظهار داشت: دانشگاه‌های توانمند، کشوری توسعه یافته را پدید میآورند و نباید بین جامعه و دانشگاه فاصله و طبقه‌بندی ایجاد شود.

وی با تاکید بر تعامل و همکاری بیشتر بین دانشگاه‌ها و دستگاه‌های دولتی افزود: سمت و سوی اقدامات پژوهشی باید هویت بخشی به جامعه باشد و تاثیر پژوهش نیز می‌بایست در تولید مطلوب و رونق بخشی به صنعت کشور دیده شود. 

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: ایجاد خودباوری در جامعه باعث موفقیت بیشتر می‌شود و بخشی از مشکلات و موانع دستگاه‌ها نیز از طریق پژوهش می‌تواند رفع شود.

وی تاکید کرد: لازم است یک‌ بانک اطلاعاتی در بخش تولید و صنعت ایجاد شود تا پژوهشگران با مراجعه به آن بتوانند بر اساس نیازمندی دستگاه طرح تحقیقاتی تدوین کنند.

موهبتی اظهار داشت: هر دانشگاهی که طرح پژوهشی آن منجر به تولید مناسب شود از محل اعتبارات کارگروه کمک می‌شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری نیز در این نشست با تشریح ماده ۵۶ قانون الحاق ۲ گفت: به موجب این قانون تمامی دستگاه‌های اجرایی موضوع ماده (۵) قانون مدیریت خدمات کشوری و دستگاه‌های اجرایی مکلفند علاوه بر اعتبارات پژوهشی که ذیل دستگاه در قوانین بودجه سالانه منظور شده است یک درصد از اعتبارات تخصیص‌یافته هزینه‌ای به استثنای فصول(۱) و (۶) و در مورد شرکت‌های دولتی از هزینه‌های غیرعملیاتی را برای امور پژوهشی و توسعه فناوری هزینه کنند.

ثریا سیدزاده افزود: بر اساس آیین نامه شورای برنامه‌ریزی و توسعه، کارگروه‌های این شورا از ۱۳ کارگروه به چهار کاهش پیدا کرده و این کارگروه نیز به قوت خود باقی است که نشان از اهمیت پژوهش دارد. 

در این نشست ضمن اعلام گزارشات هفته پژوهش در پایان از پژوهشگران، تولیدکنندگان، فناوران، دانش آموزان پژوهنده، کارآفرینان و مخترعان برتر سیستان و بلوچستان تجیل شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha